לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
ארי

דוחות חנייה בחו״ל

בשנה שעברה השכרתי רכב בהולנד. כאשר חזרתי לארץ לאחר כחודש קיבלתי לא פחות מ- 11 דוחות על מהירות. עברתי בערך בשמונה עד חמשה עשר קמ״ש את המהירות. הסכומים מופרזים והגיעו כמעט ל-1000 יורו לדו״ח וזה בלי ריבית אלא הסכום הראשוני של כל דוח. אם בכוונתי לנסוע השנה למדינות אחרות באירופה השייכות לאיחוד ולא שילמתי את הדוחות ישנה סכנה שאעצר? האם מידע זה עובר בין מדינות? תודה רבה

מאיה

דוחות משטרה על מהירות בהולנד האם שילמתם דוחות משטרה של הולנד על מהירות? קרה מצב שעצרו אתכם בכניסה למדינות אחרות באירופה עקה אי התשלום?

עו"ד תעבורה דודי דויטש

באופן עקרוני מומלץ בחום לטפל בכל הדוחות מיידית ולשלם את הסכום הנדרש ו/או כל סכום אחר מופחת, אשר תצליח להשיג במסגרת הסדר. אם תצליח, שכן אין לדעת היכן ומתי תעצר בכל שדה תעופה באירופה, תדרש לשלם סכומים מופרכים בהיקפם ולא תשוחרר עד שתשלמם! סביר שבאותו מעמד לא יהיה ברשותך את הסכום הנדרש ולא תשוחרר עד שהנושא לא יטופל ממי מטעמך. בהצלחה

אסתר בן סימון

היי, קיבלנו מספר דוחות מהולנד על מהירות. אני לא מוצאת את הדוחות. איך אוכל לאתר אותם בכדי לשלם? תודה מראש. אסתר.

מתן

היי אשמח לעזרה קיבלתי דוח במאליה בכריתים ולא שילמתי דיברתי עם הקונסוליה בארץ מה עושים ואם אפשר לשלם היא אמרה שתברר היא טוענת שהיתקשרה אליהם למישטרה שם וביררה ואמרו לה שהעבירו תדוח לעיריה אני לא יודע מה זה קשור כי זה היה דוחמישטרה לקחו לי כמובן תרישיון והוא אמר לי שעד שלא אשלם לא אקבל חזרתי לארץ ואני רוצה לטוס שוב ואני לא יודע מה לעשות שלא יעצרו אותי או משו כזה ואם זה תקף.לכל איקופה הכל קרה ליפני שנה אשמח לעזרה ואם יש דרך לטפל בנושא

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה