משפטי– זאפ
משפטיפורומיםתעבורההוצאת רישיון נהיגה - חוק חדש

מנהלי הפורום

עו"ד משולם גלעד

עו"ד משולם גלעד

עו"ד גלעד משולם, בעל תואר ראשון במנהל עסקים, תואר שני במדעי המדינה ותואר ראשון ושני במשפטים, מספק את שירותיו במסגרת משרד המתמחה ומתמקד אך ורק בתחום התעבורה. עו"ד משולם בעל עבר צבאי ותעסוקתי עשיר כאשר שימש בעברו חניך בבית ספר לקציני ים, קצין בשירות קבע בפלוגת גבעתי, מפקד במשטרת ישראל, תובע תעבורה בלשכת ירושלים.

קביעת פגישה
0778054771
חזרה לפורום

הוצאת רישיון נהיגה - חוק חדש

אדו
אדווה

שלום, אני בת 27 ולקראת סוף החודש הזה (יוני 2013) אגש לטסט. מורה הנהיגה שלי אמר לי שלא חל עליי החוק החדש שאומר שהוצאת רישיון מיום 01/07/2013 תביא איתה חצי שנה של תקופת מלווה לאור הגיל שלי - 27. האם נכון שעליי יחולו רק 3 חודשי מלווה גם אם אעבור טסט לאחר יום 01/07/2013 ?? אשמח לתשובה. תודה !

RE:
עמי
עמית

ע"פ החוק הנהוג היום, במידה ותצלחי את המבחן השנתי על ה-30.6, תצטרכי מלווה ל-3 ח'. ע"פ התיקון לחוק, אשר יחול החל מה-1.7, נהג מגיל 24 ואילך, לא חייב במלווה כלל.

RE:RE:
אדו
אדווה

הכוונה היא - שנהג חדש מיום הוצאת הרישיון שגילו מעל ל - 24 לא חייב במלווה כלל ?!? באמת ???

RE:RE:RE:
אדו
אדווה

בנוסף, האם תוכל להפנות אותי לחוק עצמו ששם זה כתוב ?!

RE:RE:RE:RE:
עמי
עמית

נהג חדש צעיר12א1.(א)נהג חדש צעיר חייב בביצוע תכנית הליווי שנקבעה לפי סעיף קטן (ה) (בסעיף זה – תכנית הליווי) כל עוד לא מלאו לו 24 שנים. http://oknesset.org/vote/4959/