צולמתי על ידי מצלמת רמזור 5 ימים ברצף
שלום, בדרכי לעבודה אני עובר בצומת "שפייה" של זכרון יעקב שבו יש מצלמת רמזור (אדומה), אתמול קיבלתי 5 דוחות על מהירות בצומת הנ"ל שצולמו בתחילת החודש, 5 ימים ברצף. המהירויות 120-125 קמ"ש במקום 90, כך שכל דוח 750 ש"ח ו 8 נקודות. כנראה שאקבל עוד 9 דוחות לכל היותר באותה צומת (כי כאמור אני עובר משם יום יום ולא ידעתי שזאת מצלמת מהירות גם). אני נהג עם וותק של 14 שנים ואין לי שום עבירה בעשר השנים האחרונות, מה הזמן המקסימלי בין הצילום לקבלת הדוח? מה עליי לעשות במקרה הזה? לפנות לעו"ד ? להישפט? מדובר בסכום מעל 10 אלפים שקלים ו 112 נקודות.
ממליץ למצוא עבודה ליד הבית או לרדת מהארץ לפני שלילת הרשיון
מקום עבודה לא אוכל להחליף, אבל מה הטעם לרדת מהארץ? לא הבנתי את הפואנטה.
אבי שלום, בעקרון אין פתרון פשוט. מדובר במצלמה דיגיטאלות מהדור החדש, קשה לתקוף אותה והתביעה לא נוטה להתגמש בנושא. אתה מוזמן ליצור איתי קשר באופן פרטי ואכוון אותך לעניין האפשרויות העומדות בפניך בכדי לצמצם נזקים. עליך לקחת בחשבון גם פסילת רישוי אוטומטית בת תשעה!!! חודשים וכן מס' קורסים לנהיג נכונה. בהצלחה.
תודה דודי על התגובה. אני כנראה אלך לבית משפט והשאלה כאן, האם השופט לא יתחשב בזה שעברי נקי לגמרי מכל עבירה?
זה אומר שכדרך קבע נהגת כך בניגוד לחוק רק שלא תפסו אותך טרם הצבת המצלמה. מה שמוכיח עבריינות סדרתית תוך הסתמכות על חוסר האכיפה. כדאי לא להתווכח עם השופט בנקודה הזו אלא אם הוא טיפש.