תיקון ובקשה לאורכה בטרם מחיקה מחוסר מעש
קיבלנו מכתב רשום מבית משפט השלום, הנושא את הכותרת: בקשה לתיקון כתב התביעה, בקשה לאורכה בטרם מחיקה מחוסר מעש מסתבר שבינואר השנה, אחת מחברות הביטוח הגישה תביעה כספית כנגד בעליו של רכב מסויים, בעל הרכב הוא אבי, שנפטר לפני שבע שנים, תוך ציון מספר רכב שנמכר לפני שבע שנים, וכעת חברת הביטוח ביקשה וקיבלה אישור לתקן את כתב התביעה, לאחר שהתברר לה שאבי נפטר, ובמקומו לתבוע אותי (צירוף נתבע) מכיוון שהתברר להם כי אני נהגתי ברכב הפוגע לכאורה, ובנוסף קיבלו ארכה של 90 יום למסור לידי את כתב התביעה. 1. אין לי מושג על מה מדובר, הרפרנס היחיד שמצויין במכתב הוא מספר התיק (ת.א), האם לפי מספר התיק אפשר לברר דרך האינטרנט כבר עכשיו (גם בתשלום), במה בדיוק מדובר, ולראות את כתב התביעה? 2. האם על תביעה כספית/רכוש/ביטוח חלה התיישנות? אגב, מה משמעות "..בטרם מחיקה מחוסר מעש"?
ארגוט שלום, עלייך לפנות לחברת הביטוח, לברר עימם במה מדובר, ע"פ מס' התיק, ולבקש לקבל את כתב התביעה. תיק אינו נשאר פתוח לעד. במידה ואף אחד מהצדדים לא מבצע בתיק כל פעולה לאורך זמן, עשוי להמחק 'מחוסר מעש'. את מוזמנת לפנות אלי באופן אישי ואסביר לך את האפשרויות העומדות בפנייך. בהצלחה.