מנהלי הפורום

עו"ד משולם גלעד

עו"ד משולם גלעד

עו"ד גלעד משולם, בעל תואר ראשון במנהל עסקים, תואר שני במדעי המדינה ותואר ראשון ושני במשפטים, מספק את שירותיו במסגרת משרד המתמחה ומתמקד אך ורק בתחום התעבורה. עו"ד משולם בעל עבר צבאי ותעסוקתי עשיר כאשר שימש בעברו חניך בבית ספר לקציני ים, קצין בשירות קבע בפלוגת גבעתי, מפקד במשטרת ישראל, תובע תעבורה בלשכת ירושלים.

קביעת פגישה
0778054771
חזרה לפורום

משפט על דוח בבית משפט בעכו

אור
אורה

קיבלתי הזמנה לבית משפט בעכו להשפט על עבירה שכביכול ביצעתי ממתנדב משטרה. הופעתי בבית משפט בעכו. בחדר פתוח יושבים 3 אנשים, יצאתי מתוך הנחה שאלה שופטים והיום אני חושדת שאלה שוטרים בחולצות לבנות, שופט צריך להיות עם גלימה לדעתי. שאל אותי ה"שופט" מה עשיתי, הסברתי ונתן לי על העבירה שאם כבר ביצעתי, האם אפשר לדעת מי אלה האנשים, שופטים בית משפט או אנשי משטרה, משהו לא נראה לי בהתנהלות התהליך השיפוטי מבלי להתייחס לעונש. תודה על התייחסות

RE:
עו&
עו"ד תעבורה דודי דויטש

אורה היקרה, פרט לשופט, נמצא באולם נציג מטעם המשטרה (תובע משטרתי). כמו כן נמצאים באולם בית המשפט סנגורים המופיעים לדיונים של לקוחותיהם, הנאשמים וכן נאשמים כמוך. עפ"י התקנות, על עו"ד להופיע לדיון כאשר הוא לבוש בחולצה לבנה, ומשכך מדובר,ככל הנראה, בעורכי דין שנכחו באולם ובתובע המשטרתי.