מנהלי הפורום

עו"ד משולם גלעד
עו"ד גלעד משולם, בעל תואר ראשון במנהל עסקים, תואר שני במדעי המדינה ותואר ראשון ושני במשפטים, מספק את שירותיו במסגרת משרד המתמחה ומתמקד אך ורק בתחום התעבורה. עו"ד משולם בעל עבר צבאי ותעסוקתי עשיר כאשר שימש בעברו חניך בבית ספר לקציני ים, קצין בשירות קבע בפלוגת גבעתי, מפקד במשטרת ישראל, תובע תעבורה בלשכת ירושלים.
בדיקתמינשוף 610
שלום רב. אני בעל רישיון נהיגה 13 שנה עם 2 עברות תנועה על מהירות ועקיפה. ביום חמישי יצאתי מאולם אירועים באזור המרכז ובשעה 1:00 עצרה אותי ניידת ובבדיקת ינשוף יצא 610 למרות שבדיקת מאפיינים הייתה בסדר השוטר החליט שמאפיין מספר 8 לא תקין. בתחילת האירוע לפני ששתיתי ביקשתי ממישהו לבוא לקחת את האוטו אך הוא הבריז לי כל ההתכתבות קיימות. לפני שהחלטתי לעלות על ההגה בדקתי שהכל תקין אצלי ושאני לא שתוי/שיכור. תוצאת הבדיקה מאוד הפתיע אותי לאור זה שהרגשתי שהכל תקין אצלי,אני מעשן ורגע לפני שעצרו אותי בדיוק עישנתי האם יש לזה השפעה על הבדיקה? ביום ראשון התייצבתי אצל קצינה שביקשה שאפקיד את האוטו למשך 30 יום אך את הרישיון היא השאירה לי לאור זה שאני זקוק לו בשרותי הצבאי. לאור זה שזאת העבירה הראשונה שלי באלכוהל ב- 13 השנים ושאני זקוק לו כרישיון צבאי האם יש התחשבות בנתונים האלה ולכמה זמן אני עלול לקבל שלילה?