מנהלי הפורום

עו"ד משולם גלעד

עו"ד משולם גלעד

עו"ד גלעד משולם, בעל תואר ראשון במנהל עסקים, תואר שני במדעי המדינה ותואר ראשון ושני במשפטים, מספק את שירותיו במסגרת משרד המתמחה ומתמקד אך ורק בתחום התעבורה. עו"ד משולם בעל עבר צבאי ותעסוקתי עשיר כאשר שימש בעברו חניך בבית ספר לקציני ים, קצין בשירות קבע בפלוגת גבעתי, מפקד במשטרת ישראל, תובע תעבורה בלשכת ירושלים.

קביעת פגישה
0778054771
חזרה לפורום

דוח מהירות

דני
דני

קיבלתי דוח מהירות 118 קמש במקוןם של 90 - ונסעתי באמת 90 וכך גם טענתי בפני השוטר. נתפסתי על ידי דבורה בניידת היה שוטר בודד. השוטר היה בנתיב הנגדי. בכל נתיב שתי נתיבים. הניידת עשתה פרסה - המשמעות עברה שתי נתיבים עשתה פרסה ועוד שתי נתיבים ולמעשה השוטר איבד קשר עין רציף (או שניתן לבצע פרסה ולשמור על קשר עין רציף?). האם במשפט אני אזוכה לבטח?

RE:
עו&
עו"ד תעבורה דודי דויטש

דני שלום, באשר לזיכוי, יש כל כך הרבה פרמטרים נוספים. עליך להעלות ספק כי השוטר לא שמר על קשר עין עד לעצירת רכבך, שהיו רכבים נוספים בכביש, צריך לבחון האם השוטר ציין את מקום עצירת הרכב וכו' כמו כן, עליך לפנות לתביעות ולבקש מהם את החומר הנוסף הקיים בתיק באשר לבדיקות התקינות של מכשיר הדבורה. יש בידך להגיש בקשה להישפט בתוך 90 ימים מקבלת הדו"ח. ייתכן שהליקויים בדו"ח לא בהכרח יובילו לזיכוי, אך יובילו לתיקון הסעיף ו/או הפחתת המהירות באופן שהדו"ח יהא ללא ניקוד. עם זאת, עלייך לקחת בחשבון שאם עברך התעבורתי מכביד, הבקשה להישפט תגרור ענישה מכבידה יותר (קנס גבוה יותר ולעיתים אף פסילה מותנית) בהצלחה

RE:RE:
דני
דני

רב תודות

RE:
דור
דורית גלעד

קיבלתי דוח מהירות לתשלום בינואר הדוח נעלם לי כיצד אפשר לקבל דוח חדש לתשלום

RE:
דור
דורית גלעד

קיבלתי דוח מהירות לתשלום בינואר הדוח נעלם לי כיצד אפשר לקבל דוח חדש לתשלום