לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
שושי

נהיגה ללא רישיון רכב - זימון לבית משפט

שלום רב, קיבלתי זימון לבית משפט בגין רישיון פג תוקף לאופנוע. אמרתי לשוטרת שעצרה אותי שיש לי רישיון בתוקף אבל כנראה שזה לא מופיע לה במחשב מסיבה כלשהי. היא נתנה לי זימון לבית משפט ואמרה שבמחשב מופיע שמ-2008 אין לי טסט בתוקף. הייתי בטוחה שנפלה טעות כי שילמתי לנציג של חברה מסוימת שיטפל לי באופנוע מאז שקניתי אותו והוא אמר שהוא העביר אותו טסטים וחידש רשיונות והכל בסדר. כנראה שלא. הוא גנב לי את הכסף ולא העביר את האופנוע כלום!!!! אף פעם לא נעצרתי על ידי המשטרה ולכן לא ידעתי שמשהו באופנוע לא בתוקף ושאני נוסעת בלי טסט. כמובן שכשגיליתי את זה מיד שילמתי את כל האגרות 5 שנים אחורה והעברתי את האופנוע טסט, בעצמי הפעם. לראשונה מאז שקניתי אותו. האם ניתן לפנות לבית המשפט לפני המשפט עצמו שנקבע ליום 3.3.14 ולהסביר את המצב? האם ניתן לעשות משהו בנידון? אני חוששת שכשאגיע לבית המשפט ישללו לי את הרשיון או משהו חמור כזה. אשמח לקבל עצה טובה או הנחיות לגבי המשך הפעילות שלי. תודה, שושי

עו"ד תעבורה דודי דויטש

שושי שלום רב, מדובר בכתב אישום של פקיעת רשיון הרכב לתקופה של כ-5 שנים. במקרים אלו עותרת התביעה, לצד עונשים אחרים, לפסילה ממושכת של רשיון הנהיגה. לשאלתך, יש בידך לקבוע פגישה עם נציגי המאשימה ולנסות להגיע להסדר טיעון. אמליץ לך בכל זאת להיוועץ בעורך דין, טרם הדיון. צרי עמי קשר בנייד ואכוון אותך ללא עלות. (נייד: 0544-201520) בהצלחה

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה