עזרה חשובה
היי שמי דניאל לפני כשנתיים בעקבות כמה דברים בחיים שהקשו עלי לקחתי את האוטו של אבי (גיל 18) רק התגייסתי ללא רישיון נהגתי וקרתה לי תאונה תודה לאל ללא נפגעים באמת נסיכה של דקה וחצי אפילו לא יצאתי משכונת ביתי פגעתי בכמה בכוניות שריטות קלות שעד עכשיו אני משלמת לביטוחים שלהם כיום אני בת 21 מנהלת חנות דל רשת מובילה ורשומה ללימודים. לאחר התאונה הגיע שוטרי תנואה למקום בדק אותי מתנדב (בחיים לא ביצאתי עבירה פלילית) עשה לי בדיקת ינשוף פעמיים עצרו אותי באזיקים די באלימות למרות שבכיתי הייתי מפחודת ובשוק ממה שקרה והכניסו אותי בכוח למרות שלא התנגדתי למכונית משטרה במכונית לא הוקראו בפני אף אחת מהזכויות שלי ולקחו אותי בית חולים כדי שאאעשה בדיקת דם .. אמרתי להם ששתיתי הייתי שיכורה אבל סירתי להיבדק בדיקת דם מהיסטוריה לא נעימה של התעלפויוק הם לא הודיעו לי כי אפ לא אבדק אחשב כמסרבת והגעתי לתחנה החוקר ראה שאני בחורהתמימה וטובה שעשה טעות וחא גרמה נזק לאף אחד אחרי כמה שעות שחררו אותי ולאחר כמה חודשים נשלח מכתב בדואר שאין נגדי שום תיק פלילי מחוסר עיניין לציבור.. לאחר שנתיים מהאירוע פתאום קיבלתי בדואק מכתב שאני מזומנת למשפט תעבורה! שנתיים מהמיקרה! אני כולי מפוחדת לא ראיתי את זה מגיע.. מה אוכל לקבל במשפט כזה? (פסק דין) שמהתאונה קיום עברו שנתיים וחצי רשלנות שלהמשטרה ומכתב שאין נגדי אישןם פלילי מחוסר עיניין לציבור.. חייבת דעה של מומחים תעזרו בבקשה
שלום דניאל, עקרונית, בגין העבירה בה את מואשמת ניתן להגיש כתב אישום עד חמש שנים מיום ביצוע העבירה. כבר מדברייך עולה תמיהה לעניין סגירת התיק, שכן מדובר בעבירת שכרות\סירוב הנחשבת לאחת החמורות בתחום התעבורה. בנוסף, מתווספת לך עבירה של גרימת תאונת דרכים, ולפיכך מדובר בכתב אישום חמור. נראה כי את מבלבלת בין פרטים שונים בהקשר לאירוע. מדובר בעבירות לגביהן נהוגה ענישה מחמירה, ולפיכך עלייך להיערך בהתאם, ומבעוד מועד. אמליץ לך בחום לפנות אלי טלפונית, בדחיפות, כדי שאבין את הפרטים לאשורם ואכוון אותך לעניין האפשרויות העומדות בפנייך. בהצלחה