מנהלי הפורום

עו"ד משולם גלעד

עו"ד משולם גלעד

עו"ד גלעד משולם, בעל תואר ראשון במנהל עסקים, תואר שני במדעי המדינה ותואר ראשון ושני במשפטים, מספק את שירותיו במסגרת משרד המתמחה ומתמקד אך ורק בתחום התעבורה. עו"ד משולם בעל עבר צבאי ותעסוקתי עשיר כאשר שימש בעברו חניך בבית ספר לקציני ים, קצין בשירות קבע בפלוגת גבעתי, מפקד במשטרת ישראל, תובע תעבורה בלשכת ירושלים.

קביעת פגישה
0778054771
חזרה לפורום

תאונה עם אופנוע

אלי
אליהו

לפני כמה זמן הייתי מעורב בתאונה עם אופנוע, כאשר הוא הסע מימיני בנתי השתלבות ואני רציתי לעצור בצד ולא ראיתי אותו והוא נפגע. לאחרונה קיבלתי את כתב האישום ובו אני מואשם בסטיה מנתיב וגרימת חבלה של ממש 40(א), נהיגה בחוסר זהירות וגרימת חבלה של ממש 21(ג), ונהיגה בדרך הגורמת נזק 21(ב). השאלה שלי היא מה העונש המקסימלי שאפשר לקבל באישומים אלו?

RE:
עו&
עו"ד תעבורה דודי דויטש

אליהו שלום, מדובר באישום חמור, ואמליץ לך להיוועץ בעורך דין מתחום התעבורה. הואשמת בנהיגה בחוסר זהירות, אישום מקל יותר (האישום החמור הוא נהיגה בקלות ראש), עם זאת מדובר בחבלה של ממש, והתביעה תעתור לפסילה ארוכה ומרתיעה. בנוסף, מצבו הרפואי והטיפול לו נדרש ישפיע ישירות על הענישה במקרה שלך. גם עברך התעבורתי וותק נהיגתך הוא שיקול בענישה. בנוסף, יש לבחון את העדויות בתיק, עבודת הבוחן וחומר הראיות בתיק. לאור האמור, יש מכלול שיקולים לעניין הענישה. ויש לבדוק את התיק והראיות בו באופן מקיף. צור עמי קשר בפרטי ואשמח לכוון אותך ללא עלות. נייד: 0544-201520