מנהלי הפורום

עו"ד משולם גלעד

עו"ד משולם גלעד

עו"ד גלעד משולם, בעל תואר ראשון במנהל עסקים, תואר שני במדעי המדינה ותואר ראשון ושני במשפטים, מספק את שירותיו במסגרת משרד המתמחה ומתמקד אך ורק בתחום התעבורה. עו"ד משולם בעל עבר צבאי ותעסוקתי עשיר כאשר שימש בעברו חניך בבית ספר לקציני ים, קצין בשירות קבע בפלוגת גבעתי, מפקד במשטרת ישראל, תובע תעבורה בלשכת ירושלים.

קביעת פגישה
0778054771
חזרה לפורום

לכאורה נסיעה על מדרכה

רונ
רוני

נכנסתי עם ווספה קטנוע לרחוב נווה שאנן איפה שהסודנים לקנות ארגז משקאות לקיוסק שלי הכניסה לרחוה הייתה מחניון מאחד הפתחים ולא מתחילת הרחוב ואו נסיעה על הרחוב לאורכו וכו העירייה סוגרת את הרחוב עם שערים ופותחת אותו רק לפריקה וטעינה מ6 בבוקר עד 10 שוטר שצד למלא את מכסתו היומית ביצע לי דוח נסיעה על מדרכה 1 נכנסתי 4 מטר מחניון צדדי ולא בכניסה לרוחב 1 בדוח רשום מדרחוב בכתב ידו של השוטר אזי איך הוא יכול לרשום לי נסיעה על מדרכה הוא סותר עצמו או מדרכה או מדרחוב 2 להסיר ספק יצוין שאין מדובר במדרכה קלאסית שלצידי הכבישים האם המחוקק שאמר נסיעה על מדרכה יכולה לפסול את הדוח כי מדובר על מדרחוב האם לכאורה שופט תעבורה יכול לפסול הדוח אך לתקיף אותי בדוח אחר נסיעה על מידרחוב תודה לעזרה ויעוץ לציין כי אני מעמיס עם הקטנוע הרבה משלחוים מסיטונאים של משקאות עבור הקיוסק שלי וזה נקרא פריקה וטעינה סתם אגב הרחוב בעל תמרוור אין כניסה מצידו האחד לפחות אז איך אפשר לקרוא לזה מדרכה אם יש תמרור איסור כניסה לרחוב בברכה