מהירות מופרזת - נהג חדש
עצרו אותי על נהיגה במהירות של 140 קמ"ש (135 אחרי הפחתה) בכביש של 90, הייתי לבד על הכביש ומדדו את המהירות דרך מכשיר המדידה (דבורה אני חושב). אני נהג חדש עם רישיון שנה וחצי, ללא עבירת תנועה אחת, בלי אזהרות, עברתי מספר בדיקות ינשוף ותמיד נמצאתי בסדר. טענתי שלא שמתי לב ושאני בטוח שזה היה קצת פחות. שללו לי את הרישיון לחודש וזימנו אותי למשפט. מה סביר שיהיה העונש שאקבל במשפט? איך כדאי להתכונן? מה כדאי להגיד? אשמח לקבל כל עזרה. תודה, דניאל
דניאל שלום רב, חשוב מאוד לא לסיים את התיק!!! בהיותך נהג חדש, סיום התיק וההודאה בעבירה זו תוביל אותך למבחן תאורטי ותקופת הנהג החדש תוארך ל-4 שנים. צור עמי קשר ואכוון אותך ללא עלות. נייד 0544-201520
גם אני נהג חדש. לפני כחצי שנה קיבלתי דו"ח על גלישה בתמרור עצור עם 4 נק'. לפני כ5 חודש נסעתי במהירות מופרזת ושללו לי את הרישיון לחודש. אמור להיות לי משפט ביוני. במרץ נגמר לי הנג חדש אבל לפי מה שאמרו לי כשיגיע הזמן חידוש אני אקבל נהג חדש לעוד שנתיים. השבוע הגיע לי בדואר מכתב שלפיו אני צריך לשלם אגרה על רישיון חדש שיהיה תקף עד 2018. האם זה אומר שכן מחדשים לי לרישיון קבוע או שזה לא אומר כלום?