מנהלי הפורום

עו"ד משולם גלעד
עו"ד גלעד משולם, בעל תואר ראשון במנהל עסקים, תואר שני במדעי המדינה ותואר ראשון ושני במשפטים, מספק את שירותיו במסגרת משרד המתמחה ומתמקד אך ורק בתחום התעבורה. עו"ד משולם בעל עבר צבאי ותעסוקתי עשיר כאשר שימש בעברו חניך בבית ספר לקציני ים, קצין בשירות קבע בפלוגת גבעתי, מפקד במשטרת ישראל, תובע תעבורה בלשכת ירושלים.
בקשה להישפט עצמאית
קיבלתי קנס על סלולרי, ניסיתי לערער יותר מ-3 שנים בלי להישפט ושביקשתי להישפט המרכז לענניני קנסות של המשטרה אמרו לי שכבר אי אפשר אך קיבלתי תשובה מהם ש"לחילופין אתה יכול לנסות לפנות בעצמך לביהמ"ש לנסות לבקש להישפט" ואחרי יומיים שלחו לי עיקול לח-ן! איך אני פונה לביהמ"ש לתעבורה עצמאית? נראה לך שיש פה קייס על ניהול לא תקין מבחינתם ותוכל לעזור לי? תודה מראש
רועי שלום, עקרונית בקשה להישפט יש להגיש בתוך 90 ימים מקבלת הדו"ח. מדבריך אני למד כי פנית בבקשה לביטול הדו"ח וכי התכתובות בנושא נמשכו כ- 3 שנים. אם יש בידך להוכיח זאת, על פי ההתכתבויות עם מדור פניות נהגים, ניתן לפנות לבית המשפט, אשר לו הסמכות המקומית, ולהגיש בקשה להארכת המועד להישפט, עפ"י סעיף 230 לחסד"פ. בבקשתך עלייך לצרף את כל המסמכים הרלוונטיים וכן את פניותיך לביטול הדו"ח. אשמח לעמוד לרשותך בכל שאלה נוספת. בהצלחה
תודה רבה בכל מקרה