החזקת פלאפון בעת נסיעה כשהוא כבוי
שלום, נסעתי בכביש 1 כאשר היה פקק רציני בגלל רכב העולה באש . מהירות הרכב אולי הייתה על 5 קמ"ש עקב הפקק. החזקתי פלאפון כאשר הוא היה כבוי וניסיתי לסדר את כיסוי המתכת שעוטף אותו מאחור מעל כיסוי הפלסטיק הלבן (מאחור אף הוא ) מעליו. שוטרת שהייתה מימיני ראתה אותי מסדרת את הכיסוי ועצרה אותי ונתנה לי דוח של 1000 ש"ח ורשמה בגין "השתמשת בפלאפון שלא באמצעות דיבורית", כשהיא הגיעה לרכבי ביקשה רשיונות , ראתה שהפלאפון היה כבוי ואמרה לי אני רושמת לך דוח מבלי לשאול שאלות. והלכה לרכבה בו הייתה ספונה כעשרים דקות, לאורך כל הזמן הזה לא טרחה לצאת אלי ולהסביר לי. באתי אני אליה והטחתי בפניה את העובדות וביקשתי אף שתחתום שראתה אותי מחזיקה את הפלאפון ולא מדברת ולא מסמסת ושהיא ראתה אותו כבוי. היא אמרה לי אני לא חותמת על דבר. זוהי העבירה הראשונה שלי. בנוסף בדוח היא כתבה הבחנתי בנהגת מחזיקה בפלאפון במקביל לפניה , פלאפון לבן. מקדימה הפלאפון שלי מראה וקצת למעלה לבן , ברור לי שמה שהיא ראתה זה את האחרוה של הפלאפון ואכן כל הכיסוי לבן. כמוכן אמרתי לה שניפגש בבית משפט והאם שם היא מוכנה לעמוד מאחורי המילים שלה שאמרה "שימוש ", היא אמרה לי אני לא שקרנית. אמרתי לה שבאותה המידה שהחזקתי פלאפון וסידרתי אותו כשהוא כבוי יכולתי להחזיק ארנק ולסדר לו את התיקתק . בגלל שמה שהחזקתי אף שהוא היה כבוי ולא השתמשתי בו היא יכולה לקבוע לי קנס ועבירה בגין שימוש? מדוע אין קנס ועבירה בגין החזקה בלבד? האם יש עבירה כזו בגין החזקת פלאפון ? ועוד כשהוא כבוי ? למה לי להשתמש בדיבורית אם הוא היה כבוי ? אני רוצה לגשת עם הנושא לבית משפט , מילא על הקנס אבל בגין העבירה שנקבעה לי. האם יש לי עילה ? והאם כדאי שאגש קודם תשלום הקנס לבית המשפט ? כמוכן את הקנס היא פשוט זרקה לי על המושב לידי אפילו לא הסבירה לי ואימתה איתי את מה שהיא חתמה עליו . אמרתי לה שתבוא ותראה לי איפה הפרטים שלה כתובים ושאיך שהניחה לי את הדוח לא מכבד את האזרח שהיא עומדת מולו . תודה
עצם האחזקה היא עבירה על החוק !!!!!!! החוק מדבר על שימוש ולא על דיבור !!!! הגיע הזמן שכל נהג יכיר חוק זה אחרי כלכך הרבה שנים שהחוק קיים !!!!!!