רכבי נגרר מאיזור בו החניה מותרת בשעות שחניתי
היי, ביום שני בסביבות השעה 23:00 חניתי ברח' אבן גבירול בת"א ליד שלט "אזור גרירה". עם זאת, כמה מטרים לפני השלט היה תמרור "אין עצירה" בימים א'-ה' בין השעות 08:00 עד 19:00. אם כן, חניתי ביום ובשעה בה החניה מותרת (23:00). לתומי סברתי כי החניה אסורה וכן כי מתבצעת גרירה אך ורק בין השעות המצוינות בתמרור, קרי בין 08:00 ל-19:00. לצערי, רכבי נגרר ומלבד תשלום על שחרור הרכב מחניון הגרירה (בסך 374 ש"ח) קיבלתי גם דו"ח (בגובה 250 ש"ח) עקב חניה בניגוד לתמרור אין עצירה סעיף 6א2. האם תמרור אזור גרירה גובר על היתר החניה? האם במקום שבו כתוב אזור גרירה בעצם אסור לחנות תמיד? אם כן, למה יחד עם השלט אזור גרירה אין שלט שאסור לחנות? בתודה מראש, ארז
היי ארז, אני עונה לך כי גם אני במצב דומה לשלך. לקח לי זמן להבין שככה הם מממנים את קופת העירייה: מציבים בכל מטר תמרור שאומר אין עצירה אזור גרירה, ואחרי מטר שוב תמרור אין עצירה בתוקף א-ה, בשעות xx:xx-xx:xx. ושוב אחרי מטר אין עצירה אזור גרירה ושוב אחרי מטר אין עצירה בתוקף.... אתה חנית בדיוק בחלק של האזור גרירה" שתקף לכל שעות היממה, בדיוק כמוני ובדיוק כמו אזרחים ותושבי תל אביב לא פחות ולא יותר. ככה נוצר מצב שכולנו "עוברים" על החוק בתמים, בלי כוונה, ובזמן הזה מוזרמים כספים לקופת העירייה. טלי.