מנהלי הפורום

עו"ד משולם גלעד

עו"ד משולם גלעד

עו"ד גלעד משולם, בעל תואר ראשון במנהל עסקים, תואר שני במדעי המדינה ותואר ראשון ושני במשפטים, מספק את שירותיו במסגרת משרד המתמחה ומתמקד אך ורק בתחום התעבורה. עו"ד משולם בעל עבר צבאי ותעסוקתי עשיר כאשר שימש בעברו חניך בבית ספר לקציני ים, קצין בשירות קבע בפלוגת גבעתי, מפקד במשטרת ישראל, תובע תעבורה בלשכת ירושלים.

קביעת פגישה
0778054771
חזרה לפורום

מצלמת מהירות.

רמי
רמי

שלום, אני חייל. קיבלתי דו"ח על מצלמת מהירות. ביקשתי שישלחו לי צילום של הדוח . בתמונה מופיעה המכונית שלי אך השעה שמופיעה בדוח ובתמונה היא 12:41 שעה בה הייתי בבסיס בנוכחות אנשים רבים, ומכוניתי חנתה בחוץ ולא נתתי אותה לאף אחד. אני נסעתי במכונית שעתיים לפני כן . האם במקרה שיש טעות בשעת הדוח יש גם עילה לפסול את הדו"ח עקב פרטים לא נכונים ואולי שגיאה במהירות ? מה עלי לעשות או להוכיח שהשעה לא נכונה ?

RE:
רמי
רמי

אודה אם מישהו יוכל לענות לי

RE:RE:
SHA
shay

מה התשובה שקיבלת?

RE:
שי
שי

שלום רב , קיבלתי קנס על מהירות ברכב שרשום ע"ש אישתי ושלי, העברתי פנייה להמיר את הקניס בהזהרה תוך שאני חתום על המכתב, סורבתי בגלל שהומרה לי עבירה בשנת 2010 (על חגורה) , פניתי שוב וביקשתי כי הקנס יירשם ויומר להזהרה ע"ש אישתי מכיוון שאיננו יודעים בוודאות מי נהג ברכב . בתשובה שקיבלתי נמסר כי איני יכול ועצם מכתבי הראשון מהווה הודאה . האם נכון ?