2 דו"חות על נהיגה אופנוע ללא רישיון מתאים
שלום רב, בני קיבל 2 דוחות באותו היום על נהיגה ללא רשיון מתאים לסוג האופנוע, האם העבירה חמורה עד כדי מאסר? והאם לקבל 8 חודש שלילה ועבודות קהילה זה חמור מדי בפרט שזה תלוי בלהישאר במקום עבודתו(שזה על רכב לא אופנוע) ופרנסתו איך בדיוק יוכל להמשיך הלאה בחייו. כרגע הוא בבת משפט העו"ד שמייצג אותו סיכם את הנושא עם התביעה השופטת מאלצת לקבל את ההסכם או בת סוהר , האם לבני אין זכות דחיה של עו"ד והאם אין לו זכות לבקש להשפט בפני שופט אחר , דחקו אותו לפינה האם יש אפשרות לערער על פסק דין אשמח לשמוע דעתך אמא דואגת מאוד
יהודית שלום רב, עבריה של נהיגה ללא רשיון נהיגה - בלתי מורשה לסוג רכב הינה אחת העבירות החמורות בפקודת התעבורה. כמו כן, מדובר בשני מקרים באותו היום. כלומר, על אף שהוזהר בפעם הראשונה וקיבל על כך זימון לדין, המשיך בנהיגתו עוד באותו היום. עובדה זו מחמירה את הנסיבות. לאור האמור, העונש אשר הושת עליו אינו חמור כלל ועיקר. בהצלחה
1. לבנך קיימת הזכות לבחור עו"ד וגם להחליפו במידת הצרך. 2. הח' שופט תעשה במקרים נדירים. 3. לבנך קיימת זכות ערעור על ההרשעה ו/או חומרת העונש. 4. נהיגה ללא סוג ר.נ. מתאים הנה עברה חמורה אשר טומנת בחובה גם מאסר בפועל, במיוחד כשנתפסים פעם אחר פעם. 5. טענת פרנסה אינו טיעון רב משקל על חומרת העונש. 6 ללא ראיית כל חומר הראיות, לא ניתן לחוות דעה, האם העונש מידתי? 7. כמה שנים יש לו ר.נ.? מהו עברו התעבורתי?
עו"ד עמית תודה על הענותך , הרישיון משנת 2006 ללא עבירות תנועה קודמות ,האם ערעור על ההרשעה /חומרת העונש יוכל להחמיר את המצב יותר?? והאם בכלל יהיה אפשר לצמצם או להמיר את השלילה בקנס ותרומה לקהילה או לשלול רק את רישיון האופנוע או כל דבר אפשרי כדי להפחית נזק משמעותי בהמשך חייו ,בני התקבל לעבוד (עובד מדינה) מזה מס' חודשים (סוף סוף מצא את עצמו במקום שאוהב) ועיקר עבודתו חייבת נהיגה , הוא מודע ומתחרט על העבירה למזלו הרע (שאגב הוציא רישון בהמשך לגודל האופנוע) , קיבל עונש כפול שרוב הסיכוי יפטרו אותו איך יוכל לעבוד ולהתפרנס לחייו.(למה אין אין התחשבות מינמלית בבחור צעיר שרק התחיל לסדר את חייו , אני שמחה שיש חוקים במדינה ויש מערכת משפט אולם פועל יוצא במקרה זה שמצד אחד מענישים ומצד שני הורסים )
1. אני לא עו"ד(סתם בחור שאוהב לעזור מהכרות עם חוקי התעבורה וההתנהלות). 2. לא ניתן לנחש האם יהיה שינוי במהות העונש, אם לחומרא ואם לקולא. 3. רק עו"ד, לאחר שבחן את כל מכלול הראיות והנסיבות, כמו גם פסקי-דין תואמים, יוכל לחוות דעה בנושא. 4. על ההרשעה אין סיבה לערעור, מאחר ובנך אינו יכול להכחיש את הרכיבה ללא ר.נ. מתאים. 5. את המחשבה על עתידו ופרנסתו, בנך היה חייב במחשבה תחילה לפני ביצוע העברה.
עוד לפני שהיו נותנים לך סניגור היה לי משםט תנועה כל עבירה של אור אדום ופעמים מהירות של 70 ו75במקום 60 היתי צעיר מאד בתחילת שנות העשרים עבדתתי בתור שליח אוכל סיני בחיפה הגן הסיני למי שזוכר היתה שופטת כלכך רעה על עבירות האלו קיבלתי 10 חודשי שלילה בפועל כי לא היה לי כסף לעורך דין אני מציין שהיה לי הכל טסט ביטוח ורישיון נהיגה על אופנוע ללא הגבלה לאחר מכן קיבלתי 4 חודשי שלילה רק על אור אדום רחקי 25 שנה שעברו משהו כאן לא נורמלי הטענה עבודה רוב השופטים כותבים אין לנאשם להלין על עצמו בלבד בעברית פשטה זו בעיה שלך תגנוב.. ככה משפט מתנהל ברפובליקת בבננות עברתי הרבה טרגדיות ממערכת המשפט אחרי תקופה של 12 שנה החלטתי להיפרד מאישתי היא אמרה לי ממני אתה תלך או לבית קברות או לבית סוהר הלכו היא ואמא דלה להתלונן שאיימתי אליהן נתנו לי 9 חודשי מאסרבפועל על עבירה ראשונה פלילית מעולם לא הייתי בבית סוהר ובגלל שהיא טענה שאיימתי לרצוח אותה האמינו לה ולא לי יותר טוב הייתי מודע אולי היתי מקבל תנאי אבל להודות בדבר שלא עשית במדינת ישראל אחוז ההרשעות הוא הגבוהה בעולם !!! 999הרשעות לכל 1000משפטים מאז אני מתבודד מבנות ואנשים פוחד לקבל תלונה כי כל תלונה זה היום בית סוהר למי שאין כסף למי שיש ....הוא נושם אוויר פסגות בחיים לא יכנס לבית סוהר