משפטי– זאפ
משפטיפורומיםתעבורהחניה בעיר רחובות

מנהלי הפורום

עו"ד משולם גלעד

עו"ד משולם גלעד

עו"ד גלעד משולם, בעל תואר ראשון במנהל עסקים, תואר שני במדעי המדינה ותואר ראשון ושני במשפטים, מספק את שירותיו במסגרת משרד המתמחה ומתמקד אך ורק בתחום התעבורה. עו"ד משולם בעל עבר צבאי ותעסוקתי עשיר כאשר שימש בעברו חניך בבית ספר לקציני ים, קצין בשירות קבע בפלוגת גבעתי, מפקד במשטרת ישראל, תובע תעבורה בלשכת ירושלים.

קביעת פגישה
0778054771
חזרה לפורום

חניה בעיר רחובות

אסת
אסתר

שלום רב, בעיר אין עמדות כרטוס לחניה, כך נאמר לי הן ע"י הפקח והן באגף התנועה של עיריית רחובות. אין שלטי אזהרה המחייבים את החונים להשתמש באמצעים חיצוניים (כמו פנגו וכו'). בכל עיר אחרת בארץ ובעולם אני משתמשת בכרטיסי חניה מעמדות בשטח. האם יש כאן עילה לביטול הדו"ח? בתודה מראש, אסתר מור

RE:
פיס
פיסקוש

האם בכל העיר רחובות אין מדחנים או שהם לא עובדים? כי יצא לי לראות כמה מדחנים

RE:
עמי
עמית

במידה ובתחילת הקטע מוצב תמרור 439 בנוסף לתמרור המתיר חניה(כחול לבן, 626), המיידע על חניה בתשלום, על בעל הרכב חלה החובה לביצוע תשלום בכל אמצעי שנדרש הקבוע בחוק העזר העירוני. אין כל חובת הצבת תמרור המיידע על האמצעים לכך.

RE:RE:
אסת
אסתר

תודה על ההתייחסות. לאחר מעשה נאמר לי הן ע"י הפקח והן באגף התנועה שיש באפשרותי לשלם עבור חניה ברחובות באמצעות פנגו או איזי פארק בלבד. האם זה אומר שעל הנהג להצטייד באמצעי תשלום גם אם אין שום אפשרות לרכוש בעיר עצמה כרטיס חניה מכל סוג שהוא? לא ע"י מדחן, לא ע"י עמדת מכירה. האם יש אפשרות לבדוק איך זה מופיע בדיוק בחוק העזר העירוני?

RE:RE:RE:
עמי
עמית

http://www.moin1.gov.il/apps/pubwebsite/MainMenu.nsf/wordIcon.gif