מנהלי הפורום

עו"ד משולם גלעד

עו"ד משולם גלעד

עו"ד גלעד משולם, בעל תואר ראשון במנהל עסקים, תואר שני במדעי המדינה ותואר ראשון ושני במשפטים, מספק את שירותיו במסגרת משרד המתמחה ומתמקד אך ורק בתחום התעבורה. עו"ד משולם בעל עבר צבאי ותעסוקתי עשיר כאשר שימש בעברו חניך בבית ספר לקציני ים, קצין בשירות קבע בפלוגת גבעתי, מפקד במשטרת ישראל, תובע תעבורה בלשכת ירושלים.

קביעת פגישה
0778054771
חזרה לפורום

עברתי באור אדום

יוס
יוסי

שלום רב, קיבחתי דוח הביתה של 1000 ש"ח ו-10 נקודות על כך שעברתי באור אדום והרכב צולם. הרכב היה שכור אבל אני נהגתי בו בוודאות. ב-15 שנים של וותק רישיון היה לי רק דוח אחד על אי עצירה בקו לבן בתמרור עצור ודוח זה בול לי (זה היה לפני הרבה שנים). האם כדאי להישפט כדי שיקלו לי על העונש. השאלה איך ניתן להקל על העונש. בתודה מראש. יוסי

RE:
עו&
עו"ד תעבורה דודי דויטש

יוסי שלום, ייתכן שהינך עומד בקריטריונים להמרת הדו"ח באזהרה. אם וותק נהיגתך הוא מעל 10 שנים, וב-5 שנים האחרונות לא בצעת כל עבירה, יש בידך לפנות למפנ"א (מדור פניות נהגים ארצי) בכתב ולבקש שהדו"ח יומר באזהרה. באשר לשאלתך, יש בידך להגיש בקשה להישפט ולבקש הקלה בעונש. אם התביעה לא תיעתר לבקשתך, תוכל לבקש להסתפק בקנס המקורי. אדגיש כי לעיתים התביעה עותרת לעונש חמור יותר, לאור "טרטור" המערכת בבקשת סרק להישפט, עם זאת לאור עברך, אני סבור כי זהו אינו המקרה. בהצלחה