מנהלי הפורום

עו"ד משולם גלעד
עו"ד גלעד משולם, בעל תואר ראשון במנהל עסקים, תואר שני במדעי המדינה ותואר ראשון ושני במשפטים, מספק את שירותיו במסגרת משרד המתמחה ומתמקד אך ורק בתחום התעבורה. עו"ד משולם בעל עבר צבאי ותעסוקתי עשיר כאשר שימש בעברו חניך בבית ספר לקציני ים, קצין בשירות קבע בפלוגת גבעתי, מפקד במשטרת ישראל, תובע תעבורה בלשכת ירושלים.
נהיגה בשכרות
נלקח ממני הרשיון בבדיקה למשך חודש בנתיים נערך לי משפט ונשלל רשיוני לשנתיים זה בקצרה אספר למרות שנעשה לי עוול ואי צדק אבל הייתי אמור להפקיד את רשיוני במשרד התחבורה והמשטרה איבדה אותו לא יודעים מימינם ושמאלם מה עליי לעשות השוטר הדביל שהיה אחראי לשלוח אליי טוען שאבד לו ואני צריך להפסיד עבודה ולנסוע מנתניה לכפר סבא לאישוא והוא לא מוכן לפקסס לי למרות שהוא אשם אשמח לעיצה ולהגשת תביעה נגד השוטרים החכמים שעושים עבודת קודש במרחאות כפולות ומכופלות
שמעון שלום, משאלתך לא ברור לי האם גזר הדין ניתן בנוכחותך, או שמא נשפטת בהעדר. כמו כן, לא מובן מדוע אתה מציין כי עליך להפקיד את רשיונך במשרד הרישוי. מדובר בפסילה שהוטלה עליך בבית המשפט, לכן עליך להפקיד את רשיון נהיגתך במזכירות בית המשפט בו נשפטת. בנוסף, בסיום הפסילה המנהלית בת ה-30 ימים, היה עליך לגשת לקצין הפוסל, ולקבל ממנו את רשיון נהיגתך. המשטרה אינה שולחת את הרשיון. על אף האמור, קיימת אפשרות נוספת, יש בידך להפקיד תצהיר בבית המשפט. צור עמי קשר ואכוון אותך ללא עלות בהצלחה