מנהלי הפורום

עו"ד משולם גלעד

עו"ד משולם גלעד

עו"ד גלעד משולם, בעל תואר ראשון במנהל עסקים, תואר שני במדעי המדינה ותואר ראשון ושני במשפטים, מספק את שירותיו במסגרת משרד המתמחה ומתמקד אך ורק בתחום התעבורה. עו"ד משולם בעל עבר צבאי ותעסוקתי עשיר כאשר שימש בעברו חניך בבית ספר לקציני ים, קצין בשירות קבע בפלוגת גבעתי, מפקד במשטרת ישראל, תובע תעבורה בלשכת ירושלים.

קביעת פגישה
0778054771
חזרה לפורום

דוח על אי ציות לתמרור עצור

ליט
ליטל

קיבלתי דו"ח על אי ציות לתמרור עצור, לאחר שבוודאות ובהתחייבות עצרתי, מדובר בצומת איקס עם כיכר שלפני הכניסה לצומת יש תמרור עצור השוטר שהיה סטטי בניידת היה במרחק של כ 60 מ' לערך באזור די סבוך בצמחייה טוען שלא עצרתי ועל כך רשם לי דו"ח, כשהגעתי לצומת הבחנתי בניידת כך גם אין סיכוי שלא הייתי עוצרת, וגם בנתיב הנגדי שלי החלה לחצות אישה מבוגרת את הכביש אז עצרתי מהחשש שתגיע למעבר חצייה שלי ולא אפריע לה לחצות את הכביש בבטחה, אין לי כל כך איך להוכיח את חפותי כי לא היה איתי איש, מלבד תמונות שצילמתי את הצומת והיכן עמדה הניידת באזור הסבוך וכו' השוטר עצר אותי רחוק ממקום ה"אירוע", ואמר ששמר על קשר עין כמובן עד לעצירה, כשחזרתי למקום ניסיתי לחפש את אותה אישה מבוגרת שתהיה עדה עבורי שאכן עצרתי אך לא מצאתי ולצערי גם אין מצלמות עירוניות במקום, מה כדאי לי לעשות? הבנתי שעדיף לי להשפט השאלה איך אצליח להוכיח את חפותי תודה רבה ליטל