מנהלי הפורום

עו"ד משולם גלעד
עו"ד גלעד משולם, בעל תואר ראשון במנהל עסקים, תואר שני במדעי המדינה ותואר ראשון ושני במשפטים, מספק את שירותיו במסגרת משרד המתמחה ומתמקד אך ורק בתחום התעבורה. עו"ד משולם בעל עבר צבאי ותעסוקתי עשיר כאשר שימש בעברו חניך בבית ספר לקציני ים, קצין בשירות קבע בפלוגת גבעתי, מפקד במשטרת ישראל, תובע תעבורה בלשכת ירושלים.
משפט על מהירות מופרזת
שלום רב, בעוד חודש וחצי מחכה לי משפט על מהירות מופרזת (המכשיר הראה 92 והסתבר לי שהיה תמרור שמודיע על כניסה לשטח עירוני, לא ראיתי אותו והכביש עדיין היה רחב למדי). אין לי עבירות תנועה בכלל ואני נוהגת מעל 20 שנה. מה צפוי לקרות במשפט? האם כדאי להיעזר בעורך דין או שהעבר הנקי שלי מספיק לי? האם לספר סיפור רקע של למה מיהרתי או שזה לא מעניין אף אחד? תודה ויום טוב, קרן.
קרן שלום רב, מדובר במהירות גבוהה בדרך עירונית. אולם עומד לזכותך עברך הנקי. טרם הדיון אמליץ לך לשוחח באולם עם התובע ולנסות להגיע להסדר טיעון לפיו תשלמי קנס ותוטל עליך פסילה מותנית (ולא פסילה בפועל), זאת לאור עברך הנקי ונסיבות ביצוע העבירה. אם התביעה לא תעתר לבקשתך, תבקשי לדחות את הדיון ע"מ להיוועץ בעורך דין. אשמח לעמוד לרשותך בכל שלאלה נוספת. בהצלחה
איך אדע לזהות מי התובע לפני שמתחיל הדיון? מעולם לא הייתי בסיטואציה כזו...