מנהלי הפורום

עו"ד משולם גלעד

עו"ד משולם גלעד

עו"ד גלעד משולם, בעל תואר ראשון במנהל עסקים, תואר שני במדעי המדינה ותואר ראשון ושני במשפטים, מספק את שירותיו במסגרת משרד המתמחה ומתמקד אך ורק בתחום התעבורה. עו"ד משולם בעל עבר צבאי ותעסוקתי עשיר כאשר שימש בעברו חניך בבית ספר לקציני ים, קצין בשירות קבע בפלוגת גבעתי, מפקד במשטרת ישראל, תובע תעבורה בלשכת ירושלים.

קביעת פגישה
0778054771
חזרה לפורום

האם אוכל לטעון להתיישנות

מיק
מיקי

בתאריך 30/01/2013 שוטר טען שדיברתי בפלאפון. ואני טענתי והראתי לו שאני מדבר אבל בבלוטוס. הגשתי בקשה להישפט בדואר רשום ב21/02/13. שבו ציינתי את כתובת המגורים שלי בפתח תקוה. וב 10/03/13 קיבלתי מכתב לכתובת שמסרתי להם בפתח תקוה ובו כתוב בקשתך להישפט מיום 25/02/13 התקבלה זימון למשפט ישלח בהמשך.ובתאריך 31/03/14 קיבלתי שיחת טלפון מחסום ואומר לי שמדבר מהמשטרה מיחידת איתור ושאל למה לא הגעתי לדיון שהיה ב 20/03/2014 בבית משפט בפ״ת. אמרתי לו שלא קיבלתי כלום. וקבע איתי פגישה למחר בתחנה על מנת לקבוע תאריך חדש. ולאחר השיחה נגשתי למזכירות בית משפט והתברר לי שהיה דיון ראשון ללא ידיעתי. והתובעת ביקשה מהשופטת לזמן אותי מכתובת אחרת בבני ברק ל 19/03/14. גם לא הגעתי כי לא קיבלתי שום זימון. והשופטת נתנה החלטה בהעדר זימון כדין אני מתלה את ההליכים. ולאחר זה קיבלתי את הטלפון מהמשטרה מיחידת איתור. שתי שאלות 1.האם אני יכול לטעון התישנות מאחר שעברה יותר משנה מיום העבירה 2. הבנתי שטוענים טענת התליה הליכים רק כאשר לא מוצאים אותי. ואני כתבתי ברור את הכתובת שלי בפ״ת מה חיפשו בכתובת בבני ברק וגם עובדה שהתקשרו ומיד עניתי סימן שלא קשה לאתר אותי אם כך טענתם לא נכונה האם אוכל לטעון בדיון לכ שיקבע התישנות כביכול ולשלול את טענת התליית הליכים מאחר שלא ברחתי אלא לא עשו שום מאמץ למצוא אותי.