מנהלי הפורום

עו"ד משולם גלעד
עו"ד גלעד משולם, בעל תואר ראשון במנהל עסקים, תואר שני במדעי המדינה ותואר ראשון ושני במשפטים, מספק את שירותיו במסגרת משרד המתמחה ומתמקד אך ורק בתחום התעבורה. עו"ד משולם בעל עבר צבאי ותעסוקתי עשיר כאשר שימש בעברו חניך בבית ספר לקציני ים, קצין בשירות קבע בפלוגת גבעתי, מפקד במשטרת ישראל, תובע תעבורה בלשכת ירושלים.
נהיגה ללא מלווה
שלום, לפני כמה חודשים נסעתי בלי מלווה ופגעתי ברכב שיצא מחניה(אשמתו). הוא הבחין שהייתי בלי מלווה אבל לא הזמין ניידת באותו הרגע אבל דיבר איתי בטלפון ולטענתו יש לו הקלטות שלי שנסעתי בלי מלווה. הוא מאיים להגיש נגדי תלונה במשטרה. האם היום זה יהיה רלוונטי? מה יכולים לעשות לי? ויותר מזה, האם הוא יכול להשתמש בזה בבית משפט נגדי ואני אצא אשם בתאונה?
אילן שלום, בעבירה של נהיגה ללא מלווה, ישנה חובת פסילה בפועל בת 3 חודשים. נהג חדש הנפסל לנהיגה לתקופה בת 3 חודשים ומעלה, יידרש לבצע בשנית מבחן תאורטי ומעשי. ההחלטה האם להגיש כתב אישום בגין העבירה נתונה למשטרת ישראל. לפיכך, אם הנהג המעורב יגיש תלונה במשטרה, ייתכן שהמשטרה תגיש נגדך כתב אישום. עם זאת, מדובר בגרסה שלך אל מול גרסתו של הנהג המעורב באשר לאשמה בתאונה והנהיגה ללא מלווה. אשמח לעמוד לרשותך בכל שאלה נוספת. בהצלחה