יעוץ דחוף
שלום לכם ...דחוף אני זקוקה ליעוץ: לפני כחצי שנה עצרתי בשולי הכביש (מדרכה בעיר) הבת שלי איתי ברכב ..עצירה מלאה ,מנוע כבויי, שתינו בלי חגורות יושבות ומדברות על התוכניות לגבי המשך דרכינו... (אנו עומדות עם הרכב כ 50-70 מטר מצומת ) לפנות ימינה לאמא של בעלה לקחת ממנה משהו... או לפנות שמאלה ולנסוע לכיוון היציאה מהעיר לכיוון גן יבנה שם אנו גרים...בזמן הזה פתאום מגיעה מישהי עם רכב מושכר של שלמה סיקסט במהירות ונכנסת לפניי כשהיא כנראה עם הטלפון ביד (המאחרשערה מאחר ומייד לאחר שהשתפשפה על הפגוש הקידמי של ריכבי היא יצאה עם הנייד ביד)היא יצאה מהרכב ראתה את הנזק אצלה הדלתות מצד ימין שלה השתפשפו ...ואמרה לי " מה את לא מסתכלת לאן את נוסעת?" אמרתי לה :" חמודה שלי...מה זתומרת לאן אני נוסעת ? אנחנו בכלל יושבות ברכב ללא חגורות ומנוע כבויי ...לאן בדיוק אפשר לסוע?? טוב בלי להתווכח החלפתי איתה פרטים צילמנו את הרכבים ונסענו לדרכינו ..לא חשבתי שהיא תגיש תביעה כשהיא אשמה ...אני ממש לא התכוונתי לתבוע אותה אצלי לא קרה כלום חוץ משריטה קטנה.. שאלתי בסוכנות הביטוח מה קורה במקרה כזה והם הרגיעו אותי שהיא יכולה "לתפוס במנורה " לפני כמה זמן הגיעה דרישה לתשלום מהחברה לאחר שהרכב תוקן והנזק 10500 שח ...אחרת יתבעו ....הבעיה שמתברר שבתקופה המדוברת לא היה לי ביטוח פרט לחובה ( חברת הביטוח ביטלה עקב חוב שהיה לנו אצלם).. מה עושים??? שאלתי את אחת הפקידות בסוכנות הביטוח והיא אמרה לי לדבר עם העו"ד שלהם ולהסביר ולומר שאין לי בעייה לגשת למשפט ושם לטעון בכתב ההגנה לחפותי...ולקוות לטוב... במקרה הרע אצטרך לשלם הכל כולל הוצאות משפט וכו' .... מה עושים אני גם ככה בקשיים כלכליים קשים ... בבקשה תעזרו לי !!!! תיעצו לי ,,,מה לעשות ??? דחוף!!!!!!!
אירמה שלום רב, מדובר בתחום דיני הנזיקין, אמליץ לך לפנות לפורום המתאים. בהצלחה
תודה רבה...