מנהלי הפורום

עו"ד משולם גלעד
עו"ד גלעד משולם, בעל תואר ראשון במנהל עסקים, תואר שני במדעי המדינה ותואר ראשון ושני במשפטים, מספק את שירותיו במסגרת משרד המתמחה ומתמקד אך ורק בתחום התעבורה. עו"ד משולם בעל עבר צבאי ותעסוקתי עשיר כאשר שימש בעברו חניך בבית ספר לקציני ים, קצין בשירות קבע בפלוגת גבעתי, מפקד במשטרת ישראל, תובע תעבורה בלשכת ירושלים.
נסיעה באין כניסה
לפני כחודשיים נכנסתי לצומת באין כניסה, זה היה באזור מתחת הרכבת בהרצליה(לא ברור לי היכן בדיוק, נסעתי כדי לצלם את האזור אבל לא הצלחתי לאתר את המקום, זה היה בשעות הערב ומכיוון שהאזור לא מוכר לי, פעם ראשונה שאני במתחם הזה, השתמשתי ב WAZA שהורה לי לנסוע ישר.. התמרורים בצומת אינם ברורים היה תמרור אין כניסה מצד ימין ומצד שמאל לא היה , כמו גם הייתה פניה ימינה לפני הצומת ותמרור אין כניסה נוסף, כך שלא היה ברור לאיזה מהם האין כניסה מתייחס. כפי שציינתי רציתי לצלם את האזור אבל לא הצלחתי לאתר את הצומת הזו. אחרי שנכנסתי לצומת לא עברו מס' שניות ושני שוטרים הורו לי לפנות ולעצור. זו העברה הראשונה שלי, אין לי אפילו דו"ח חניה. זוג השוטרים(שוטר ושוטרת) מיותר לציין שהשוטרת לא הייתה נחמדה בלשון המעטה כשעצרתי בצד הייתי על רברס במקום בניוטרל היא הוראתה לי לנסוע קדימה ואני נסעתי אחורה, פגעתי באופנוע של השוטר שהיה מאחורי לא קרה כלום לאופנוע לי נשבר הכיסוי של הפנס האחורי. היא נתנה לי זימון לבית משפט(יום שני הקרוב) כבר היה ערב, אחרי שעות העבודה ולא התווכחתי. כפי שציינתי זו ההתקלות הראשונה שלי עם "לובשי המדים" חשבתי שאצא מזה עם קנס/נקודות אבל מסתבר שלא.. יש איזה עצות למשפט, דברים שכדאי לומר או שלא.. תודה