לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
חיה

תאונה ביציאה מחניה כשהרכב היוצא עצר עמ להגדיל שטח ראיה

שלום. יצאתי מחניה שמאלה לכביש חד סיטרי שבו נתיב אחד בכל צד. עצרתי את הרכב קצת אחרי שפת המדרכה היות ולא היה לי שדה ראיה (נצמדתי לצד השמאלי כדי להגדיל את שדה הראיה ועדיין לא התחלתי בקשת הפניה .כאשר הרגל שלי הייתה על הברקס עדיין, נכנסה בי לפתע מישהי שנסעה במהירות גדולה מאוד ופגעה ברכב שלי בעיקר בצד יצין. את הדף המכה אני חטפתי והתפניתי לאחר מכן למיון על מנת להיבדק(בכוחות עצמי) . לדאבוני, לא הבנתי בזמן שלאחר התאונה את מה שקרה היות והייתי מבוהלת ומעורפלת ודיווחתי לשוטר שהגיע שיצאתי מהחניה וכנראה לא שמתי לב. והוספתי שהיא נסעה במהירות גדולה. רק באותו ערב כאשר לאט לאט נזכרתי בכל הפרטים, זכרתי שהרגל שלי היתה על הברקס ועדיין לא התחלתי בפניה. שאלתי היא: 1. מי אשם? 2. במידה והצד השני אשם, האם המידע שנתתי לשוטר בעקבות המעורפלות שלי יכולה להזיק?

עו"ד תעבורה דודי דויטש

חיה שלום רב, מדבריך איני למד האם רכבך היה בנתיב נסיעת הרכב המעורב. כלומר, אם הפגיעה הייתה בנתיב הנסיעה של הרכב המעורב, עדיין רכבך הפריע לנסיעתו השוטפת של הנהג המעורב. גם אם היית בעצירה. הגרסה שמסרת לשוטר בשטח מתועדת, ותופיע בתיק החקירה, אם יוגש נגדך כתב אישום. אולם אם טרם מסרת הודעתך במשטרה, אמליץ לך להיוועץ בעורך דין טרם מתן ההודעה כאמור. אשמח לעמוד לרשותך בכל שאלה נוספת. בהצלחה

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה