מנהלי הפורום

עו"ד משולם גלעד

עו"ד משולם גלעד

עו"ד גלעד משולם, בעל תואר ראשון במנהל עסקים, תואר שני במדעי המדינה ותואר ראשון ושני במשפטים, מספק את שירותיו במסגרת משרד המתמחה ומתמקד אך ורק בתחום התעבורה. עו"ד משולם בעל עבר צבאי ותעסוקתי עשיר כאשר שימש בעברו חניך בבית ספר לקציני ים, קצין בשירות קבע בפלוגת גבעתי, מפקד במשטרת ישראל, תובע תעבורה בלשכת ירושלים.

קביעת פגישה
0778054771
חזרה לפורום

האם אפשר לצפות להקלות בתקופה של הסלמה ביטחונית??

שמו
שמול

שלום, אני מוזמן למחר למשפט על עבירת תנועה, סעיף 47 - עקיפה בדרך לא פנויה, כבר בשלילה של כ 3 שבועות, האם יש מקום לצפות להקלה בעונש, האם על רקע המצב אפשר לבקש הקלה, יש לזה תקדימים ? אמי גרה באזורים "חמים" ואני צריך את הרשיון בזמינות כדי שאוכל להביא אותה אלינו לאזור רגוע יחסית,

RE:
תעב
עו"ד תעבורה דודי דויטש

שמול שלום, לעיתים מצב בטחוני עשוי להוביל להקלה בענישה. אם עבירה מסוימת בוצעה באזור הידוע כאזור מסוכן, בתי המשפט נוטים להתחשב ולהקל משמעותית בענישה. מדבריך אני למד כי זהו אינו המקרה, אך כמובן שנסיבות אישיות, כגון טיפול באמך במצב הבטחוני עשוי להקל בענישה, זאת כמובן לצד עברך התעבורתי ונסיבות המקרה הספציפי. בהצלחה

RE:
עמי
עמית

לא הייתי מעז להעלות טענה מעין זו. האם לא די בסכנות של המצב הביטחוני שהנך מוסיף סכנה בדרך באופן נהיגתך?! (זו תהא הטענה מנגד של התביעה ואולי אף תנזף ע"י היושב בכס).