מנהלי הפורום

עו"ד משולם גלעד

עו"ד משולם גלעד

עו"ד גלעד משולם, בעל תואר ראשון במנהל עסקים, תואר שני במדעי המדינה ותואר ראשון ושני במשפטים, מספק את שירותיו במסגרת משרד המתמחה ומתמקד אך ורק בתחום התעבורה. עו"ד משולם בעל עבר צבאי ותעסוקתי עשיר כאשר שימש בעברו חניך בבית ספר לקציני ים, קצין בשירות קבע בפלוגת גבעתי, מפקד במשטרת ישראל, תובע תעבורה בלשכת ירושלים.

קביעת פגישה
0778054771
חזרה לפורום

ערעור על דוח חניה

מרי
מריה

שלום רב וחג שמח, חניתי במתחם חניה ליד "מגה" באור יהודה, במתחם זה חלק ממקומות מסומנים בכחול-לבן, וחלק לא. אני חניתי במקטע הלא-מסומן וקיבלתי דוח חניה. בנוף, במתחם זה שעה וחצי ראשונה חינם בהפעלת פנגו או סלופארק. שלחתי לעיריית אור יהודה בקשה לביטול קנס, צירפתי תמונות של האוטו מזוויות שונות, שרואים בהם בבירור שאין סימון כחול-לבן באותו מקטע, חשבוניות מהסופרים המעידות על כך שחניתי פחות משעה וחצי ואילו היתי מפעילה פנגו בכל אופן לא היתי משלמת, וכן תדפיס פרופיל שלי מפנגו המעיד על כך שיש לי מנוי כבר 3 שנים ולא מנוי שנפתח באותו יום בגלל דו"ח. למרות זאת העירייה דחתה אותי. האם כדאי לי ללכת למשפט? (דרך אגב, מאז עברו כבר כמעט 8 חודשים, ועד עכשיו עירייה לא צבעה את המקומות הללו בכחול-לבן, ואנשים ממשיכים לחטוף קנסות. בתודה מראש מריה