משפטי– זאפ
משפטיפורומיםתעבורהרענון נהיגה כעבור 5 שנים

מנהלי הפורום

עו"ד משולם גלעד

עו"ד משולם גלעד

עו"ד גלעד משולם, בעל תואר ראשון במנהל עסקים, תואר שני במדעי המדינה ותואר ראשון ושני במשפטים, מספק את שירותיו במסגרת משרד המתמחה ומתמקד אך ורק בתחום התעבורה. עו"ד משולם בעל עבר צבאי ותעסוקתי עשיר כאשר שימש בעברו חניך בבית ספר לקציני ים, קצין בשירות קבע בפלוגת גבעתי, מפקד במשטרת ישראל, תובע תעבורה בלשכת ירושלים.

קביעת פגישה
0778054771
חזרה לפורום

רענון נהיגה כעבור 5 שנים

יוס
יוסי

שלום רב ,הגיע לי מכתב ממשרד התחבורה שאומר שאני צריך לעבור רענון נהיגה (זה שצריך לעשות אותו פעם בחמש שנים),המכתב הגיע כבר לפני יותר מחצי שנה . אני לא עורך דין או משפטן אבל כתוב על הטופס שאם אני לא יעבור את הרענון אז לא יחדשו לי את הרישיון , אני בן 24 והחודש בדיוק נגמר לי התוקף של הרישיון שהיה לי ושלחו לי טופס לתשלום עבור רשיון חדש, שילמתי אותו וקיבלתי רשיון חדש עד 2024 . אני מזכיר שלא עברתי את הרענון . זה יכול לפגוע בי? הרי כמו שאמרתי כתוב שם שהרשיון לא יחודש ולי הם כבר חידשו אותו . (אין לי נקודות) הם לא יכולים לשלול/לפסול לי את הרשיון או לפגוע בי בכל צורה שהיא נכון ? תודה רבה !

RE:
תעב
עו"ד תעבורה דודי דויטש

יוסי שלום רב, יש לבדוק את הסטטוס של רשיון נהיגתך במשרד הרישוי (ע"י הוצאת טופס 'מצב רשיון נהיגה'). ייתכן שמופיע במערכת כי הנך חייב בקורס וכי רשיונך מותלה בעקבות אי ביצועו. במקרה של התליית הרשיון חל איסור על נהיגה ואף אם חלילה תקלע לתאונה, חברת הביטוח עלולה להתנער מכיסוי ביטוחי. צור עמי קשר בכל שאלה נוספת ואכוון אותך ללא עלות. בהצלחה