משפטי– זאפ
משפטיפורומיםתעבורהעצירה בחניית נכה

מנהלי הפורום

עו"ד משולם גלעד

עו"ד משולם גלעד

עו"ד גלעד משולם, בעל תואר ראשון במנהל עסקים, תואר שני במדעי המדינה ותואר ראשון ושני במשפטים, מספק את שירותיו במסגרת משרד המתמחה ומתמקד אך ורק בתחום התעבורה. עו"ד משולם בעל עבר צבאי ותעסוקתי עשיר כאשר שימש בעברו חניך בבית ספר לקציני ים, קצין בשירות קבע בפלוגת גבעתי, מפקד במשטרת ישראל, תובע תעבורה בלשכת ירושלים.

קביעת פגישה
0778054771
חזרה לפורום

עצירה בחניית נכה

בטי
בטי

עצרתי את הרכב בחניית נכה להוריד מישהי שביקשה טרמפ מהעבודה (היא בעלת מוגבולויות בתנועה/ "נכה"), בכל מקרה עצרתי את הרכב על חניית הנכה כדי להוריד אותה בסמוך למקום, ולהקל עליה את הגישה, יצאתי הרכב לעזור לה לצאת וליוויתי אותה כמה צעדים מהרכב. בחזרתי לרכב מגיעה ניידת וכשאני כבר ברכב יוצא שוטר ונותן לי דוח 1000 ש"ח + 6 נקודות. מה הסיכויים שלי במשפט? והאם בכלל כדאי ללכת למשפט? (פניתי כבר לפניות נהגים, יש לי אזהרה כבר ולא ניתן לבטל- בכל 12 השנים בהן אני נוהג). תודה!

RE:
תעב
עו"ד תעבורה דודי דויטש

בטי שלום, יש בידך לפנות בתוך 30 יום לפניות נהגים בבקשה לביטול הדו"ח. אמליץ לצרף לבקשתך המפורטת תצהיר, חתום ע"י עו"ד, של הנוסעת הנכה התומך בגרסתך. כמו כן, בידך להגיש בקשה להישפט, תוך 90 ולהסביר את נסיבות האירוע ולבקש את התחשבות ביהמ"ש. אשמח לעמוד לרשותך בכל שאלה נוספת. בהצלחה