לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
שרון

דו"ח חנייה מוטעה ,,,

מזה 20 שנה הרכב שלנו חונה במקום קבוע, ועל החלון תלוי תו חנייה ,שנרכש בתשלום במדחן . (ליד האוניברסיטה בר אילן,) לתדהמתי השבוע קיבלתי הודעה על קנס בסך 100 ש"ח ,ובו צויין שהרכב חנה ללא תו חנייה.(כאמור ,תמיד יש תו חנייה בחלון,בעת שהרכב חונה). מה עוד שגם לא היה מעולם דו"ח שנרשם והוצמד לרכב. לאחרונה הייתה בעיתון כתבה בנושא זה שסיפרו על פקח שמצלם רכבים חונים ,וזאת מבלי לבדוק את תוו החנייה שתלויים בשמשת הרכב. מכיוון שברור לי שזו טעות, נגשתי עם הדו"ח שהגיע אליי בדואר ע"ס -.100 ש"ח ועם הכתבה, על הפקח המסויים שמתפקד באותה שכונה, פניתי לעירייה שמבמקום, והם אמרו שאכן היו באותו נושא עוד תלונות, אך לגבי המקרה שלי, אין אפשרות לבטל את הקנס, כי לא שמרתי את תווית החנייה המדוברת, (מדובר על תווית של חודש אוגוסט 2014 ). האם זה נכון מה שאמרו לי , והאם אכן זו גזירה שעליי לשלם בעל כורחי, על עבירה שבכלל לא עשיתי ? האם יש לי עדיין למי לפנות ולבטל את הקנס המגוחך ,שאפילו לא נרשם שום דו"ח על הרכב ,באותו יום, אלא נשלח אלי רק בימים האחרונים לתיבת הדואר . אשמח להצעתך. בתודה מראש, שרון.

עו"ד תעבורה דודי דויטש

שרון שלום, מדובר בגרסה שלך אל מול זו של הפקח ועל מנת להוכיח את אמיתות דבריך יש צורך בהוכחה. במקרה דנן, מאחר שאין לבידך את תו החניה, יהא קשה להוכיח גרסתך. יש באפשרותך להגיש בקשה להישפט ולנסות לשכנע את התביעה בצדקתך. בהצלחה

gim

היי שרון, מציע להיעזר במיזם הבא: הבטלן - https://www.facebook.com/habatlan?ref=hl

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה