משפטי– זאפ
משפטיפורומיםתעבורהדוח חניה בשל טעות בפנגו

מנהלי הפורום

עו"ד משולם גלעד

עו"ד משולם גלעד

עו"ד גלעד משולם, בעל תואר ראשון במנהל עסקים, תואר שני במדעי המדינה ותואר ראשון ושני במשפטים, מספק את שירותיו במסגרת משרד המתמחה ומתמקד אך ורק בתחום התעבורה. עו"ד משולם בעל עבר צבאי ותעסוקתי עשיר כאשר שימש בעברו חניך בבית ספר לקציני ים, קצין בשירות קבע בפלוגת גבעתי, מפקד במשטרת ישראל, תובע תעבורה בלשכת ירושלים.

קביעת פגישה
0778054771
חזרה לפורום

דוח חניה בשל טעות בפנגו

דוד
דוד ישראלי

שלום רב, חניתי לפני כחצי שנה באזור התעשיה של פ"ת לפי האפליקציה של פנגו, כאשר חזרתי למכונית הופתעתי לראות דו"ח חניה של עיריית גבעת שמואל. באותו יום יצרתי קשר עם עיריית גבעת שמואל בבקשה לבטל את הדוח חניה ושלחתי להם פירוט חניות מפנגו. המחלקה המשפטית לא קבלה את הטענה ואני נדרש לשלם את הדוח. כמובן שמדובק בסכום שך 118 ש"ח בלבד, אבל עדיין זה מקומם. יש משהו לעשות?? דוד

RE:
מנה
מנהל הפורום

דוד שלום, באפשרותך להגיש בקשה להישפט בגין הדו"ח ולבקש את התחשבות בית המשפט. אולם מאחר שמדובר בקנס נמוך, ייתכן שהפסד יום עבודה והטרטור שבדיון אינו משתלם כלכלית. בהצלחה

RE:RE:
דוד
דוד ישראלי

תודה רבה על העזרה, כמובן שלא משתלם לי זה פשוט מרגיז החוסר אונים מול הרשויות ותמיד חוזרים למצב של האם משתלם לי.... שוב תודה, ישר כח על הזמן שאתם מקדישים לעזור לאנשים עלו והצליחו דוד