מהירות מופרזת
שלום. היום נעצרתי ע"י שוטרים בכביש 90 מכוון דרום לצפון. נרשם לי הזמנה לבית המשפט באילת לתאריך 14/04/15 וכן זימון למחר בבוקר 22/01/15 אצל קצין משטרה מתנ"א ת"א מספר סמל סעיף 6549 בנגוד לתמרור 426 מהירות 133 קמ"ש העולה על מהירות 90 קמ"ש הרשומה בתמרור.בניגוד לתקנה 54(א) לתקנות התעבורה.. ברצוני לציין כי אני נכה,ויש לי אישור רישמי של משרד הבריאות אשר מציין כי הני מוגבל בניידות,בגלל תנועה ברגליים. האם יש אפשרות שקצין המשטרה במתנ"א ת"א יתחשב בי. אודמ מאוד לתשובה. משה.
משה שלום, בבוא הקצין להחליט האם לפסול את רשיון נהיגתך לתקופה בת 30 ימים, נלקחים בחשבון מספר פרמטרים; 1. חומרת העבירה שיקולי מדיניות 2. עברך התעבורתי 3. נסיבות אישות. החריגה במהירות אינה עולה בהרבה על ברירת הקנס (כלומר, אם היית נתפס נוהג במהירות של 130 קמ"ש, אזי היית מקבל דו"ח בסך 750 ש"ח, ולא הזמנה לבית משפט). כמו כן, בהנחה שעברך תקין, נסיבותיך האישיות בהחלט יכולות לסייע לך לשכנע את הקצין שלא לפסול את רשיונך. אמליץ להגיע לשימוע עם אסמכתאות ואישורים לגבי מצבך הרפואי. גם אם יוחלט לפסול את רשיונך, יש מה לעשות. אשמח לעמוד לרשותך בכל שאלה נוספת. בהצלחה