מנהלי הפורום

עו"ד משולם גלעד
עו"ד גלעד משולם, בעל תואר ראשון במנהל עסקים, תואר שני במדעי המדינה ותואר ראשון ושני במשפטים, מספק את שירותיו במסגרת משרד המתמחה ומתמקד אך ורק בתחום התעבורה. עו"ד משולם בעל עבר צבאי ותעסוקתי עשיר כאשר שימש בעברו חניך בבית ספר לקציני ים, קצין בשירות קבע בפלוגת גבעתי, מפקד במשטרת ישראל, תובע תעבורה בלשכת ירושלים.
שלילת רישיון נהג חדש
שלום. לפני מספר חודשים נהגתי במהירות מופרזת כמעט פי 2 מהמותר. השוטר שלל לי את הרישיון 3 חודשים בערך וזימון לבית משפט. לקחתי עורך דין ולאחר ערעור לגבי שלילת הרישיון,בית המשפט קבע שהרישיון יוחזר לי אחרי 14 יום, קנס של 800 ש"ח וללא נקודות. ההלכתי למשרד הרישוי לאחר 14 יום בכדי לקבל את הרישיון שנשלל ע"י משטרת התנועה ואמרו לי שאני צריך לעשות תיאוריה ,התייעצתי עם עורך הדין שלי ואמר לי שזה לא נכון והגזר דין קובע שלאחר 14 יום אני מקבל את הרישיון ,הלכתי למשטרת התנועה בו שללו את הרישיון וגם הם אמרו אותו דבר בדיוק והחזירו לי את הרישיון. עכשיו פג תוקפו של הרישיון(נהג חדש) ולא נשלח לי רישיון חדש בדואר ,התקשרתי למשרד הרישוי ואמרו לי שהרישיון שלי חסום ואני צריך להגיע פיזית למשרד הרישוי. ככל הנראה ממהלך האירועים שמשרד הרישוי יגיד לי שכדאני לקבל את הרישיון אני צריך לעשות תיאוריה למרוץ גזר הדין. אם זה נכון ומה אני צריך לעשות? ראוי לציין שביצעתי את.כל תשלומי הקנס בזמן. תודה: )