מנהלי הפורום

עו"ד משולם גלעד
עו"ד גלעד משולם, בעל תואר ראשון במנהל עסקים, תואר שני במדעי המדינה ותואר ראשון ושני במשפטים, מספק את שירותיו במסגרת משרד המתמחה ומתמקד אך ורק בתחום התעבורה. עו"ד משולם בעל עבר צבאי ותעסוקתי עשיר כאשר שימש בעברו חניך בבית ספר לקציני ים, קצין בשירות קבע בפלוגת גבעתי, מפקד במשטרת ישראל, תובע תעבורה בלשכת ירושלים.
דוח בגין עבירה שלא ביצעתי
ביום שישי האחרון, ה- 30.1.15, בזמן שנסעתי בדרכי מביתי שבקיבוץ דן לכיוון קריית שמונה (כביש 99) עצרה אותי ניידת משטרה. השוטר, ביקש ממני רישיונות. כששאלתי מדוע עצר אותי, הוא לא היה מוכן לענות וטען כי הוא רוצה לבדוק לאחר ששאלתי אותו מספר פעמים טען שראה אותי מחזיקה טלפון בידי. הראיתי לו את המתקן של הטלפון על מסך השמש (מגנט) והסברתי כי אין לי צורך להחזיק את הנייד. שלא החזקתי את הטלפון ביד ושהוא נטפל אליי, השוטר נהג בי ביחס משפיל, התעלם ממני וסרב לדבר איתי! ביקשתי ממנו שיזדהה בפניי, אך הוא לא היה מוכן להגיד לי את שמו בשום פנים ואופן ואמר לי שהכל יהיה רשום בדוח. ניסיתי להסתכל על חולצתו לבדוק את תג השם אך הוא לבש מעיל. למרות הפצרותיי הרבות הוא לא היה מוכן למסור לי את פרטיו. ראיתי שהוא מתחיל לכתוב את הדוח וביקשתי ממנו להסביר על מה הדוח ולברר שוב את פרטיו אבל מר דויד נהג בי ביחס מזלזל ולא הגיב לדבריי. השוטר השני שכנראה הובך מהשקר וראה שהייתי נסערת קרא לי לצד, שאלתי אותו האם הוא ראה אותי מחזיקה את הטלפון? הוא לא הגיב לשאלתי ורק אמר לי "אל תדאגי יש בית משפט" מר דויד ביקש ממני לחתום וסירבתי. לאחר שלקחתי את הדוח קראתי את הדוח וחשכו עניי מכמות השקרים והבריונות של מר דויד אברהם וזה לשונו של הדוח: "בפיקוח תנועה בכביש 99, עמדנו סטטי אני ומאיר אלי, ברכב הנ"ל שנסע מכיוון מזרח למערב הבחנו (שקר מספר 1- לשאלתי את אלי מאיר האם ראה אותי מחזיקה את הטלפון ביד הוא התחמק ולא השיב ואמר לי שלא לדאוג יש בית משפט) כאשר הרכב חלף על פנינו הבחנו בנהגת מחזיקה טל' בצבע וורד ליד אוזן שמאל. (שקר מספר 2- לא החזקתי או נגעתי בפלא פון הטלפון היה על מתקן מגנט על מסך השמש של הרכב, אם הוא כל כך קרוב ויש לי מתקן מדוע לי להחזיק אותו בידי???-יש לי תמונה) נסעתי אחר הרכב והורתי לנהגת לעצור במקום בטוח (שקר מספר 3 השוטר עצר אותי בצומת -כביש גישה דרומי לכפר יובל- על פנייה ימינה בשוליים תוך שהוא מסכן את עצמו אותי ואת הנהגים האחרים- יש לי תמונה) הנהגת הייתה לבד ברכב. מזג האוויר היה בהיר והראות טובה (שקר מספר 4 היה יום מעונן, אפור וגשום- יש לי תמונה) העברה נראתה ברור. הוסבר לנהגת על העברה (שקר מספר 5 מר דויד לא דיבר איתי כמעט בכלל!! היה מוכן לענות לי על פרטיו, לא היה מוכן להגיד לי על מה הדוח ולא מוכן לדבר איתי בכלל!!!) ונירשם דוח בהתאם. הנהגת התקשרה לשוטר מתחנת צפת וביקשה ממנו לעזור אך סירבתי (ניסיון נואש שלי למנוע את כתיבת הדוח ואת הפרוצדורה הכרוכה בביטולו, שכן זוהי מילה שלי נגד מילה שלו אבל מר דויד כבר החליט!)" דברי הנהגת: "אין לי מה להגיד" (שקר מס 6 והחמור מכולם- מעולם לא אמרתי לשוטר שאין לי מה להגיד הוא לא פנה אליי וסירב לדבר איתי) מה עליי לעשות? האם לנסות ראשית ערעור או לגשת יש למשפט? אם יש עוד משהו שאכל לעשות?