טענה של שיטור עירוני על כך שחתכתי אותם
היי שלום אני נהג צעיר עם שנתיים וחצי רשיון וללא עבירות תנועה קודמות. היום בשעות הערב נסעתי ברחוב בעיר שהוא צר מאוד אך בעל שני נתיבים. לפני נסעה ניידת של שיטור עירוני שלפתע נעמדה באמצע הכביש ושוחחה למשך כחצי דקה עם קבוצת נערים ששהו במקום ולאחר הבהובים באורות הגבוהין וצפירה ראיתי שאינם מתוונים לזוז בקרוב וביצעתי עקיפה חוקית לגמרי לאחר שוידאתי שהנתיב השני פנוי לאחר תחילת העקיפה וכבר כשבערך חצי מהרכב כבר בנתיב השני הגיח רכב מהכיכר הקרובה במהירות גבוהה אך הספקתי לסיים את העקיפה למרות שהוא התקדם אלי במהירות יותר מהמותרת (30 ) והוא נסע לפחות על 60 כי במהירות 30 היומספיקותלעקוף 2 מכוניות עד שהוא היה מגיע בכל מקרה הניידת עקבה אחרי עד לביתי ועצרה לידי לאחר שהחנתי וטענו שאני חתכתי אותם למרות שאין אפשר לחתוך אותם כי הם כבר עברו את הפניה הקרובה ביותר בכ3 מטרים ואין להם אופציה לפנות וגם הם בכלל אותתו לצד הימין שלהם . הם אמרו שרשמו את פרטי הרכב ושאקבל זימון לבית משפט... מה עושים במצב כזה למרות שלא קיבלתי מהם שום דוח ביד ולמרות שאני טוען שכל מה שנאמר הוא שקר ועוד לאחר שעצרה ניידת לידי הוא אומר לי שלא משנה גם אם הוא יעמוד שעה אני לא יעקוף אותו בחיים ולי זה נראה כמו משחקי כבוד בסך הכל אשמח לקבל התייעצות
אור שלום, בשלב הזה אין בידך לעשות מאומה. עליך להמתין ולעקב אחר דואר רשום. כאשר ובהנחה שיוגש נגדך כתב אישום ותקבל הזמנה לדין, יש לבחון את מזכרי השוטרים ולמעשה מדובר בגרסה מול גרסה. צור עמי קשר אם וכאשר תקבל כתב אישום ואכוון אותך ללא עלות.
תודה רבה על התשובה דודי במקרה ואכן אקבל זימון אצור עמך קשר תודה !