מנהלי הפורום

עו"ד משולם גלעד
עו"ד גלעד משולם, בעל תואר ראשון במנהל עסקים, תואר שני במדעי המדינה ותואר ראשון ושני במשפטים, מספק את שירותיו במסגרת משרד המתמחה ומתמקד אך ורק בתחום התעבורה. עו"ד משולם בעל עבר צבאי ותעסוקתי עשיר כאשר שימש בעברו חניך בבית ספר לקציני ים, קצין בשירות קבע בפלוגת גבעתי, מפקד במשטרת ישראל, תובע תעבורה בלשכת ירושלים.
הרכב נפגע עי משאית-הנהג אותר ולא משתף פעולה
שלום רב, בשבת רכב שלי נפגע ע"י משאית שנסעה ללא השארת פרטים כתוצאה מכך נשבר מחזיר אור והפגוש התעקם גם היה מעוך קצת מצד שמאל אמרו לי מי הנהג ובאיזה דירה הוא גר לא ידוע לי מספר רכב ידוע לי שם ,טלפון וכתובת הנהג הסגיר את עצמו כמה פעמים בשיחות טלפון שאת כולן הקלטתי בהם ניסה "להסביר" לי איפה אני אמורה לתקן את הרכב (הוא רצה שאתקן את זה אצל חאפרים ולא תיקון יסודי במוסך מסודר) כל הויכוחים שלנו מוקלטים והוא מסרב לתת פרטים ואמר שלא יתן לי שקל בגלל שתיקתי במקום שלא מצא חן בעיניו במשטרה אמרו לי שלם אין מה לעשות בגלל שאין מספר רכב ורק תביעה אזרחית הפעלתי את הביטוח שלי ואני רוצה לתבוע אותו איך אפשר לברר פרטים עליו כמו ת ז ? אם אני תובעת אותו בית משפט לתביעות קטנות איך אני אמורה לעשות את זה?לתבוע את כל הסכומים שביטוח שילם ולהחזיר להם כדי שימחקו לי את התבעיה? תודה רבה מראש, קטיה ליטבק