משפטי– זאפ
משפטיפורומיםתעבורהגליון תעבורתי

מנהלי הפורום

עו"ד משולם גלעד

עו"ד משולם גלעד

עו"ד גלעד משולם, בעל תואר ראשון במנהל עסקים, תואר שני במדעי המדינה ותואר ראשון ושני במשפטים, מספק את שירותיו במסגרת משרד המתמחה ומתמקד אך ורק בתחום התעבורה. עו"ד משולם בעל עבר צבאי ותעסוקתי עשיר כאשר שימש בעברו חניך בבית ספר לקציני ים, קצין בשירות קבע בפלוגת גבעתי, מפקד במשטרת ישראל, תובע תעבורה בלשכת ירושלים.

קביעת פגישה
0778054771
חזרה לפורום

גליון תעבורתי

יוס
יוסי

שלום לפני כחודש רכב צבאי נכנס בי והיו נפגעים בתוך האוטו למרות שהוא אשם המשטרה סגרה את התיק ללא אשמה האם אם אני מוציא גליון תעבורתי זה נרשם למרות שאני לא אשם ומה אפשר לעשות

RE:
ען&
ען"ד תעבורה דודי דויטש

יוסי שלום, אם התיק נסגר מחוסר אשמה, במיוחד כאשר הנהג המעורב נחקר תחת אזהרה, ואתה נחקרת כעד, אזי לא יופיע כלום בגליון התעבורתי שלך.

RE:RE:
יוס
יוסי

התיק נסגר לחוסר עניין לציבור ולא מחוסר אשמה האם יופיע בגיליון שלי ומה אפשר לעשות על מנת לשנות את זה לחוסר אשמה