מנהלי הפורום

עו"ד משולם גלעד
עו"ד גלעד משולם, בעל תואר ראשון במנהל עסקים, תואר שני במדעי המדינה ותואר ראשון ושני במשפטים, מספק את שירותיו במסגרת משרד המתמחה ומתמקד אך ורק בתחום התעבורה. עו"ד משולם בעל עבר צבאי ותעסוקתי עשיר כאשר שימש בעברו חניך בבית ספר לקציני ים, קצין בשירות קבע בפלוגת גבעתי, מפקד במשטרת ישראל, תובע תעבורה בלשכת ירושלים.
מרבד
אני בן 61יצאתי לפנסיה מוקדמת לפני 10שנים ועבדתי 9 שנים במפעל פרטי יציקות פלדה בתפקיד בדיקת סדקים בשיטה מגנטית בחדר חושך ב5 שנים אחרונות היו לי בעיות שינה קשות ורופא שינה המליץ שאלך למרפאה פסיכיאטרית אני מטופל כ4 שנים הוסיפו לי תרופות נוגדיחרדה הבעיה שלי היתה בעיקר הירדמות ונדודי שינה לפני שמונה חודשים התפטרתי מעבודתי הרגשתי שהלחץ בעבודה קשה לי למרות שלא עבדתי הרגשתי שעדין יש לי בעית הירדמות הגשתי תביעה לנכות כללית ואחרי ערעור קבעו לי בסעיף פסיכיאטרי 30%ובמצטבר 64%כך שנכנסתי לעמידה בקריטוריון של נכות כללית הוועדה היתה בחודש אפריל בנתים מצבי השתפר אין לי בעיה של הירדמות אני נעזר בתוספי מזון טבעיים אך אני בשלב זה מעדיף לחכות עוד מה שאני מפחד שהועדה העבירה דיווח למרבד התקשרתי למרבד והם אמרו ששלחו לי טפסיםאני מפחד לא יודע מה יעשו לי מרבד ואני חוזר שמצבי השתפר מה אני אמור לעשות עם מי להתייעץ אני גר בנהרייה בתודה משה