משפטי– זאפ
משפטיפורומיםתעבורהדוח מהירות תאגיד

מנהלי הפורום

עו"ד משולם גלעד

עו"ד משולם גלעד

עו"ד גלעד משולם, בעל תואר ראשון במנהל עסקים, תואר שני במדעי המדינה ותואר ראשון ושני במשפטים, מספק את שירותיו במסגרת משרד המתמחה ומתמקד אך ורק בתחום התעבורה. עו"ד משולם בעל עבר צבאי ותעסוקתי עשיר כאשר שימש בעברו חניך בבית ספר לקציני ים, קצין בשירות קבע בפלוגת גבעתי, מפקד במשטרת ישראל, תובע תעבורה בלשכת ירושלים.

קביעת פגישה
0778054771
חזרה לפורום

דוח מהירות תאגיד

עדי
עדי

היי יש לי רכב חברה והגיע דוח תאגיד על עבירת מהירות: נהיגה בדרך עירונית המסמומנת בתמרור 426 במהירות של 80קמ"ש העולה על מהירות של 60קמ"ש הרשומה בתמרור, בניגוד לתקנה 54(א) לתקנות התעבורה. סמל הסעיף 6541, נקודות: 0. מגלישה במספר אתרים הבנתי שנהיגה בדרך עירונית עד 20קמ"ש מעל זה 250ש"ח + 0 נקודות, מה שתואם את הדוח שהוא על סכום של 1000ש"ח (250*4 בגין תאגיד) ו0בלי נקודות כפי שמצויין בדוח בסעיף "נקודות" שמשמאל ל"סמל הסעיף" השאלה שלי היא כזו: בצילום עצמו יש פרטי המידע שמוטבעים על התמונה, ובהם מצויין מהירות של 85קמ"ש ולא 80קמ"ש. האם אוטומטי מורדים 5קמ"ש ? החשש לי שזו מלכודת וברגע שאבוא ואצהיר שאני הנהג ואבקש להמיר הדוח על שמי המשטרה תשנה את המהירות ל 25 קמ"ש מעל המותר, מה שגורר סכום 750ש"ח ויותר קריטי - שמונה נקודות להבדיל מהאפס שיש עכשיו. האם החשש לי מוצדק או שנסחפתי? תודה

RE:
ען&
ען"ד תעבורה דודי דויטש

עדי שלום, ישנה הפחתה של 5 קמ"ש, לכן נשלחה ברירת קנס ברף הנמוך. לאור האמור, חששך אינו מוצדק, ואכן נסחפת - לא "במלכודת" עסקינן. בהצלחה.

RE:RE:
עדי
עדי

תודה