משפטי– זאפ
משפטיפורומיםתעבורהתו נכה דו"ח עירוני

מנהלי הפורום

עו"ד משולם גלעד

עו"ד משולם גלעד

עו"ד גלעד משולם, בעל תואר ראשון במנהל עסקים, תואר שני במדעי המדינה ותואר ראשון ושני במשפטים, מספק את שירותיו במסגרת משרד המתמחה ומתמקד אך ורק בתחום התעבורה. עו"ד משולם בעל עבר צבאי ותעסוקתי עשיר כאשר שימש בעברו חניך בבית ספר לקציני ים, קצין בשירות קבע בפלוגת גבעתי, מפקד במשטרת ישראל, תובע תעבורה בלשכת ירושלים.

קביעת פגישה
0778054771
חזרה לפורום

תו נכה דו"ח עירוני

מיי
מייה

שלום עו"ד דוד. אני בחורה שסובלת ממום מולד קשה, יש לי תו נכה כחול , אני עם כסא גלגלים. אתמול קיבלתי דוח בבית חולים זיו בצפת, לא היתה חניה (משפצים שם כל הזמן ואין מקום גם לבעלי תו נכה. לא היתה לי ברירה אלא לחנות בכיכר אדום לבד, ליד מעבר חציה. כשירדתי מהרכב היתה משטרה(שגם היתה באדום לבן!) ולא העירו לי אפילו כי הבינו את המצב.. העניין הוא קיבלתי דוח מעירית צפת בו כתוב "חנה על מעבר חציה דרכה" נורא התבאסתי! בפרט שהגלגלים של הרכב (זה רכב פרטי! לא הגדולים האלה..) לא היו על מעבר חציה.. רק האחורה של הרכב.. האם ניתן לבטל את הדוח?

RE:
ען&
ען"ד תעבורה דודי דויטש

מייה שלום, אכן באפשרותך להגיש בקשה לביטול הדו"ח. אמליץ לצרף לבקשה אישורים המעידים על מצבך הבריאותי. אדגיש שמבחינה עובדית, אכן בצעת את העבירה, אך ייתכן שתוכלי לבטל את הדו"ח ע"ס מצבך הבריאותי. בהצלחה