מנהלי הפורום

עו"ד משולם גלעד

עו"ד משולם גלעד

עו"ד גלעד משולם, בעל תואר ראשון במנהל עסקים, תואר שני במדעי המדינה ותואר ראשון ושני במשפטים, מספק את שירותיו במסגרת משרד המתמחה ומתמקד אך ורק בתחום התעבורה. עו"ד משולם בעל עבר צבאי ותעסוקתי עשיר כאשר שימש בעברו חניך בבית ספר לקציני ים, קצין בשירות קבע בפלוגת גבעתי, מפקד במשטרת ישראל, תובע תעבורה בלשכת ירושלים.

קביעת פגישה
0778054771
חזרה לפורום

האם כדאי להישפט- חניה בחנית נכה עם סימון מטעה

סיו
סיון

שלום רב! הייתי רוצה לשאול לדעתכם לפני שאני מגישה בקשה להישפט בגין חניה בחנית נכה - קיבלתי דוח, הערעור נדחה, וזו כידוע האפשרות היחידה שנותרה לי כדי להמנע מתשלום הקנס.. הסיפור הוא כזה: החניתי את רכבי בחנית נכה, אשר הסימון שלה מאד מטעה, וכלל לא הבנתי שאני חונה בחניית נכה, אלא הייתי בטוחה שהחניה היא חניית כחול לבן רגילה. יש לציין, כי החניות ברחוב בו חניתי הן טוריות (כלומר מכסה מנוע של רכב אחד צמוד לבגאז' של הרכב שלפניו) בכל אופן, התמרור אשר מורה על חניית הנכה, מונח בעומק של למעלה מ-50 ס"מ בחניה הקודמת (שמאחורי החניה בה אני חניתי), כך שזה נראה כאילו שהתמרור בכלל שייך לחניה הקודמת (ובמיוחד כשיש רכב החונה בצמוד לתמרור). הסימון על הכביש דהוי ומחוק כמעט לחלוטין, נותרו ממנו שרידים לא ברורים של צבע לבן ומשופשף. בשעות הלילה, בהן אני חניתי, לא ניתן להבחין בסימון הכביש בכלל. אני רוצה להוסיף שבעל עסק שעובד בסמוך למקום החניה יצא לעברי, וסיפר לי שבמקום הזה מקבלים דוחו"ת כל הזמן אנשים, שכמוני, לא הבינו את התמרורים כהלכה, ואף הפציר בי לערער ולבקש להישפט אם צריך. האם לדעתכם יש לי קייס? האם יש סיכוי לזכות במשפט כזה?