משפטי– זאפ
משפטיפורומיםתעבורהעיכוב רשיון לנהג חדש

מנהלי הפורום

עו"ד משולם גלעד

עו"ד משולם גלעד

עו"ד גלעד משולם, בעל תואר ראשון במנהל עסקים, תואר שני במדעי המדינה ותואר ראשון ושני במשפטים, מספק את שירותיו במסגרת משרד המתמחה ומתמקד אך ורק בתחום התעבורה. עו"ד משולם בעל עבר צבאי ותעסוקתי עשיר כאשר שימש בעברו חניך בבית ספר לקציני ים, קצין בשירות קבע בפלוגת גבעתי, מפקד במשטרת ישראל, תובע תעבורה בלשכת ירושלים.

קביעת פגישה
0778054771
חזרה לפורום

עיכוב רשיון לנהג חדש

ירו
ירון

הבן שלי עבר בהצלחה טסט בחודש יוני וקיבל היתר נהיגה זמני, שאיתו מותר לו לנהוג בליווי נהג וותיק. לאחר שלושה חודשים באנו למשרד הרישוי להמיר את ההיתר הזמני לרשיון והתברר שלא שולמה האגרה על ההיתר בסך 94 ש"ח. שילמנו את האגרה וחזרנו למשרד הרישוי, ולהפתעתנו הפקידה נתנה לו היתר זמני חדש שאומר שהוא חייב לנהוג עם מלווה עוד שלושה חודשים גם בשעות היום. במקרה דומה שבו חידוש רשיון שלי לא בוצע עקב מעבר כתובת, קיבלתי דו"ח ונתבקשתי לגשת למשרד הרישוי מיידית להסדרת הרישיון. נראה לי שגם במקרה של הבן שלי לא סביר שהנהג יקבל הארכה של תקופת הליווי רק בגלל תקלה מנהלית שקרתה בתום לב. אשמח לשמוע מה דעתכם. ירון

RE:
עו&
עו"ד תעבורה דודי דויטש

ירון שלום, אמליץ לפנות למנהל משרד הרישוי ולהסביר לו את שאירע. כמו כן, באפשרותך לפנות למחלקה המשפטית של משרד התחבורה בכתב. אשמח לעמוד לרשותך בכל שאלה נוספת. בהצלחה

RE:RE:
ירו
ירון

תודה רבה!