האם המכון הרפאי יכול לזמן נהג ציבורי עקב פלטינה
אני עברתי תאונה עם האופנוע תוך כדי הלימודים העיוני לאוטובוס בתאונה נפצעתי ביד שמו לי פלטינה אין לי הגבלה בתנועה ,וברגל היה לי שבר בקרסול ללא פלטינה , אני הגשתי מסמכים לעורך דין לצורך תביעת הביטוח ואני אמור לגשת לוועדה שתקבע את אחוזי הנכות ביד וברגל, אני מאחד רוצה   לשמוע להמצלת העורך דין ולבוא בטקטיקה שתגרום לי להוציא אחוזי נכות גבוהים שזה בעצם ישתקף לי בסך תביעה יותר גבוה שבדיעבד נחוץ עקב ביטוח עם השתתפות עצמית של 25 אלף. אבל אני בפחד שזה יפגע לי בקבלת הרישיון אוטובוס או בעיקוב/התלייה/ זימונים למכון וכל הברדק.. רוב הסיכויים שאני יסיים ויקבל את הרישיון לפני הוועדה של האחוזי נכות, אבל אני ממש לא רוצה שאחרי כל הכסף והזמן שהשקעתי ברישיון ילכו לתמיון, אז רציתי הכוונה עד כמה אני יכול למתוח את החבל בוועדה בבלי שיגרם לי נזק.
מאיר שלום, יש להיזהר מאוד ולקחת בחשבון שככל שתצהיר על מצב רפואי חמור, כך גוברים הסיכויים שתזומן למכון הרפואי לבטיחות בדרכים לצורך בדיקת כשרות נהיגה. הביטוח הלאומי מדווח למכון ומעביר את המסמכים הרפואיים אותם הגשת במסגרת תביעתך לאחוזי נכות. רוב עורכי הדין המטפלים בתביעות נכות כאמור, לא מודעים להשלכות ולכן גם לא מיידעים את הלקוח בסיכון שרשיון נהיגתם עלול להישלל ע"י המכון. בהצלחה