משפטי– זאפ
משפטיפורומיםתעבורהקנס בלבד או גם ניקוד ???

מנהלי הפורום

עו"ד משולם גלעד

עו"ד משולם גלעד

עו"ד גלעד משולם, בעל תואר ראשון במנהל עסקים, תואר שני במדעי המדינה ותואר ראשון ושני במשפטים, מספק את שירותיו במסגרת משרד המתמחה ומתמקד אך ורק בתחום התעבורה. עו"ד משולם בעל עבר צבאי ותעסוקתי עשיר כאשר שימש בעברו חניך בבית ספר לקציני ים, קצין בשירות קבע בפלוגת גבעתי, מפקד במשטרת ישראל, תובע תעבורה בלשכת ירושלים.

קביעת פגישה
0778054771
חזרה לפורום

קנס בלבד או גם ניקוד ???

שלמ
שלמה אשר

לפני כמה ימים נשפטתי על שימוש במכשיר סלולרי.המשפט היה בפני כב השופט ויטלסון.עוד לפני הציעה לי התובעת הילה,להגיע להסדר ,סירבתי.עמדתי מול השופט והסברתי,על אף שזה היה שימוע,שרק החזקתי במכשיר לפרק זמן של הרף עיין כדי לוודא שהוא מנותק,כל זה בזמן פקק גדול שהשוטרים שאכפו..גרמו לו.השופט הסביר לי שגם אחיזה היא עברה,הסכמתי לקבל זאת ע מ לסיים את זה.השופט ויטלסון שפט אותי כדלקמן:-"לאחר ששמעתי את נסיבות המקרה,אני מאחל על הנאשם קנס בסך 300 שח או 3 ימי מאסר שיישא בנוסף לכל מאסר אחר שהוטל עליו.הקנס משולם לא יאוחר מיום 01 04 2016. השאלה היא האם זה כולל ניקוד ,או כלשון גזר הדין זה נסגר בקנס של 300 ש ח. תודה

RE:
עמי
עמית

הניקוד ניתן ע"י רשות הרישוי. מאחר והורשעת בשימוש בטלפון נייד הנך מחוייב באופן אוטומט ע"י רשות הרישו גם ב-4 נק'.