מנהלי הפורום

עו"ד משולם גלעד

עו"ד משולם גלעד

עו"ד גלעד משולם, בעל תואר ראשון במנהל עסקים, תואר שני במדעי המדינה ותואר ראשון ושני במשפטים, מספק את שירותיו במסגרת משרד המתמחה ומתמקד אך ורק בתחום התעבורה. עו"ד משולם בעל עבר צבאי ותעסוקתי עשיר כאשר שימש בעברו חניך בבית ספר לקציני ים, קצין בשירות קבע בפלוגת גבעתי, מפקד במשטרת ישראל, תובע תעבורה בלשכת ירושלים.

קביעת פגישה
0778054771
חזרה לפורום

קבלת דו"ח מהירות בארץ בזמן שהותי בחו"ל

ירו
ירון

שלום, יש ברשותי רכב חברה, קבלתי דו"ח על 22 קמ"ש מעל הותר בדרך עירונית. קבלתי 750 ש"ח קנס + 8 נקודות. יש צילום של הרכב. באותה תקופה שהיתי בחו"ל, יש לי אישור של משמרת הגבולות. לאחר שיחה עם מוקד של המשטרה פניתי במכתב וציינתי את העובדה ששהיתי בחו"ל ואיני יודע מי מילדי נהג ברכב. עברו חמישה חודשים מהאירוע ולא ידוע מי נהג.. בפנייתי הסכמתי לשלם את הקנס אך שיוותרו על הנקודות כי יש לי שנים רבות ללא עבירות. בתשובה שקבלתי נאמר היות ואתה לא מודה לא ניתן לוותר על הנקודות. האם יש סיכוי לצאת זכאי אם אבקש להישפט? או לוותר ולא לבזבז ימי עבודה?

RE:
עו&
עו"ד תעבורה דודי דויטש

ירון שלום, מאחר שאתה בעל הרכב, אתה אחראי לכל עבירה המתבצעת בו. אם אין באפשרותך לסב את הדו"ח על הנהג בפועל, יהא עליך לשאת בקנס ובנקודות. צור עמי קשר ואכוון אותך ללא עלות. בהצלחה