מנהלי הפורום

עו"ד משולם גלעד

עו"ד משולם גלעד

עו"ד גלעד משולם, בעל תואר ראשון במנהל עסקים, תואר שני במדעי המדינה ותואר ראשון ושני במשפטים, מספק את שירותיו במסגרת משרד המתמחה ומתמקד אך ורק בתחום התעבורה. עו"ד משולם בעל עבר צבאי ותעסוקתי עשיר כאשר שימש בעברו חניך בבית ספר לקציני ים, קצין בשירות קבע בפלוגת גבעתי, מפקד במשטרת ישראל, תובע תעבורה בלשכת ירושלים.

קביעת פגישה
0778054771
חזרה לפורום

כניסה לנתיב שמאלי מנתיב ימין

עוז
עוזי לוי

שלום רב. אני אדם מבוגר בגיל 64 ולפני מספר ימים יצאתי מחניית הקניון הגדול בפתח תקווה ופניתי ימינה לרח" זבוטינסקי .כיוון נסיעתי היה שמאלה לרחוב משה דיין מאחר והיה פקק ארוך .ניסיתי להשתלב ועברתי מנתיב אמצעי לנתיב שמאלי . נהג שכנראה כעס עלי לא הסכים לוותר לי ולא אפשר לי להיכנס לפניו . והצלחתי להיכנס אחריו . הנהג שהיה אחריו היה יותר אנושי והסכים לאפשר לי להשתלב. הנהג שהיה לפני ( זה שלא איפשר לי להיכנס ) עשה סימנים בידיים שהוא משקיף תנועה והוא רושם את מספר הרכב .הוצאתי את ידי מהחלון ובתנועת יד אמרתי לו שהוא ממש גיבור וממש כל הכבוד על חוסר ההתחשבות שלו. לציין שאני נכה ורכבי הוא רכב נכה עם תווית נכה על השימשה .חי מקיצבת נכות ביטוח לאומי ללא עבירות תנועה . וכל תלונה של משקיף תנועה שכזה יכולה לגרום לי להיכנס להוצאות שאין באפשרותי לשלם . מה עלי לעשות ואיך להגיב במקרה של קבלת דוח תנועה !!