מנהלי הפורום

עו"ד משולם גלעד
עו"ד גלעד משולם, בעל תואר ראשון במנהל עסקים, תואר שני במדעי המדינה ותואר ראשון ושני במשפטים, מספק את שירותיו במסגרת משרד המתמחה ומתמקד אך ורק בתחום התעבורה. עו"ד משולם בעל עבר צבאי ותעסוקתי עשיר כאשר שימש בעברו חניך בבית ספר לקציני ים, קצין בשירות קבע בפלוגת גבעתי, מפקד במשטרת ישראל, תובע תעבורה בלשכת ירושלים.
זומנתי למשפט בגין עקיפה על קו לבן. ובכוונתי להודות באשמה
האם עלי לקחת עוד? מה העונש המקובל על עבירה כזו?
גם אני זומנתי למשפט בגין עקיפה על קו לבן. עקפתי משאית במהירות מאוד נמוכה, מבלי לסכן אף נוסע בכביש. מה גם שכל הדרך נסעתי אחריו באיטיות מוגזמת, עד שכבר לא היתה סכנה- עקפתי ואז הבנתי את גודל הטעות- קו הפרדה רצוף, אך היה מאוחר כבר לחזור על עקבותיי. השאלה שלי- מה לומר להם במשפט? לנסות להציג את זווית הראיה שלי? ומה מצופה לי מבחינת עונש, קנס? כמה מקבלים על עבירה כזו? תודה
גם אני זומנתי למשפט בגין עקיפה על קו לבן. עקפתי משאית במהירות מאוד נמוכה, מבלי לסכן אף נוסע בכביש. מה גם שכל הדרך נסעתי אחריו באיטיות מוגזמת, עד שכבר לא היתה סכנה- עקפתי ואז הבנתי את גודל הטעות- קו הפרדה רצוף, אך היה מאוחר כבר לחזור על עקבותיי. השאלה שלי- מה לומר להם במשפט? לנסות להציג את זווית הראיה שלי? ומה מצופה לי מבחינת עונש, קנס? כמה מקבלים על עבירה כזו? תודה