מזל

טענה בגין נהיגה כביכול בשלילה

לפי כ3 שנים בשל נקודות אחי היה בשלילה . כדי לקבל את הרשיון (לא לקחו לו פיזית את הרשיון נהיגה) בקשו ממנו לעשות נהיגה מונעת ובדיקה רפואית. אותם הוא עשה ואז החל לנהוג עם הרשיון שיש לו בכיס. לפני כחודשיים עבר תאונת דרכים קצין משטרה בדק לו את הרשיון והחזיר לו אותו מבלי להגיד לו שהוא נוסע ללא רשיון ואמר לו שהכל בסדר. עכשיו הביטוח של המשאית אומר לו שהוא נוסע ללא רשיון כי הוא לא עבר תאוריה, אף פעם לא אמרו לו שהוא צריך תאוריה ולא שלחו לו ניירת אזהרה הביתה ממשרד הרישוי ואפילו קצין המשטרה שעצר אותו לא אמר שיש בעיה כשלהיא ושהוא נוסע ללא רשיון החזיר לו את הרשיון נהיגה? מה עושים?

עו"ד שי גלעד

כדאי לגשת למשרד הרישוי ולבקש תדפיס מצב רישיון . לאחר מכן ניתן יהיה להבהיר את הסוגייה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תעבורה